Netflix: Ez a 10+1 eredeti film vár rád októberben

Ezúttal a Netflix októberben érkező Netflix-eredetijeit listáztuk!

Íme, 10+1, kifejezetten a streaming platform számára gyártott sorozat, amit az őszi időszak közepén élvezhettek egy pumpkin spice latte mellől vagy épp a halloweeni dekort készítve. 

Akad köztük újfent: doku, akció, krimi, thriller, sztárparádé, ázsiai agyeldobós, sötéten erotikusos, horror...szóval mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

#11

71 A fájdalom ügynökei  (2023)

(9) (2)

dráma | krimi

Netflix

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»

MIKORTÓL? Október 27. / Liza Drake (Emily Blunt) egy munkás, egyedülálló anya, aki nemrég vesztette el a munkáját, és a végét járja. Egy véletlen találkozás Pete Brenner gyógyszeripari üzletkötővel (Chris Evans) gazdaságilag felfelé ívelő, de etikailag kétes útra tereli, mivel belekeveredik egy veszélyes zsarolási rendszerbe. Az egyre zavartalanabbá váló főnökével (Andy Garcia), lánya (Chloe Coleman) egyre rosszabbodó egészségi állapotával és a cég által okozott pusztítás növekvő tudatosságával Liza arra kényszerül, hogy megvizsgálja döntéseit. A Pain Hustlers éles és leleplező pillantást vet arra, hogy egyesek mit tesznek kétségbeesésből, mások pedig kapzsiságból. A filmet a BAFTA-díjas David Yates rendezte, producere Lawrence Grey, a főszerepekben Catherine O'Hara, Jay Duplass és Brian d'Arcy James látható.
#10

58 A halál nővére  (2023)

(9)

horror | misztikus

Netflix

Narcisa, a természetfeletti képességekkel rendelkező novícia apáca egy iskolába kerül, hogy fiatal lányokat tanítson. A film a 2017-es Verónica előzményeit meséli el. több»

MIKORTÓL? Október 27. / A háború utáni Spanyolországban Narcisa (Aria Bedmar), a természetfeletti képességekkel rendelkező fiatal novícia egy egykori zárdába, a mostani lányiskolába érkezik, hogy tanárnő legyen. Ahogy telnek a napok, a különös események és az egyre nyugtalanítóbb helyzetek, amelyek gyötrik, végül arra késztetik, hogy kibogozza a kolostort körülvevő és lakóit kísértő szörnyűséges titkok fonalát.
#9

65 Vén csókák  (2023)

(14) (1)

vígjáték

Netflix

Amikor három legjobb barát eladja a cégét egy fiatal vállalkozónak, azon kapják magukat, hogy nem tudnak lépést tartani a korral. Próbálnak eligazodni a változó világ... több»

MIKORTÓL? Október 20. / Három legjobb barát később apává válik, és az óvodai igazgatókkal, az ezredfordulós vezérigazgatókkal és mindennel szemben találja magát, amit 1987 után hoztak létre.
#8

80 Kriptokölyök  (2023)

(3)

dráma

Netflix

Az apjával való vitát követően egy fiatalember áldozatul esik a kriptopénzek csábításának és egy vállalkozó merész ígéreteinek a pénzügyi szabadságról. több»

MIKORTÓL? Október 19. / Amir (Shahine El-Hamus), a fiatal kézbesítő Amir (Shahine El-Hamus) Amszterdam keleti részén egy jobb jövőről álmodik, de nem jut tovább annál, hogy rendeléseket szállítson ki Burritónak, apja, Omar (Sabri Saad El-Hamus) elavult mexikói éttermének. Eközben a környékük teljes dzsentrifikációban van. A kisboltok helyét divatos kávézók, sushi-boltok és fitnesztermek veszik át - és Amir csalódottságára makacs apja figyelmen kívül hagyja minden ötletét a Burrito modernizálására. Omar viszont felelőtlen semmittevőnek látja a fiát, aki nem képes átvenni az étterem vezetését.   Amikor egy nagy ingatlancég megvásárolja a háztömböt, és megduplázza a bérleti díjat, apa és fia egymásnak feszül, és fennáll a veszély, hogy végleg elveszítik az éttermet és az otthonukat. Ám amikor Amir egy találkozón egy fiatal, karizmatikus kriptovállalkozóval köt ki, meglátja a megoldást a problémáikra. Amir elszántan megmutatja apjának, hogy mit ér, és beleveti magát a gyorsan növekvő kripto startupba, miközben Omar gyanakodva figyeli, ahogy fia egyre távolabb sodródik tőle.
#7

dokumentum | horror | krimi

Netflix

Ez a sötét dokumentumfilm újrajátszások és házi videók segítségével vizsgálja egy fiatal fiú látszólagos megszállását és az azt követő brutális gyilkosságot. több»

MIKORTÓL? Október 17. / A The Devil on Trial (Az ördög a bíróságon) az első - és egyetlen - alkalom, amikor a "démoni megszállottságot" hivatalosan védekezésként használták egy amerikai gyilkossági perben. Az állítólagos ördögi megszállottságról és egy sokkoló gyilkosságról szóló, első kézből származó beszámolókkal együtt ez a rendkívüli történet elgondolkodtat bennünket az ismeretlentől való félelmünkről.
#6

68 Mindent szabad  (2023)

(11)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Egy váratlan előléptetés egy keményvonalas fedezeti alapnál a szakadék szélére sodorja egy fiatal pár kapcsolatát... több»

MIKORTÓL? Október 6. / Amikor egy méregdrága pénzügyi cégnél szóba kerül egy áhított előléptetés, a szerelmesek, Emily (Phoebe Dynevor) és Luke (Alden Ehrenreich) közötti, egykor támogató kapcsolat kezd valami baljóslatúvá válni. Ahogy kapcsolatukban visszavonhatatlanul megváltozik a hatalmi dinamika, a párnak szembe kell néznie a siker valódi árával és az ambíció idegesítő korlátaival. Az író-rendező Chloe Domont játékfilmes debütálásában feszes párkapcsolati thrillert sző, amely a nemek közötti romboló dinamikát veszi szemügyre, amely a partnereket egymás ellen uszítja egy olyan világban, amely gyorsabban változik, mint ahogy a szabályok lépést tudnának tartani vele.
#5

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

Csatlakozz egy utazó gyógyszerész-mozitársulat legénységéhez, akik útra kelnek, hogy terjesszék az élő szinkronizált filmek örömét, miközben leküzdik a nehézségeket, a... több»

MIKORTÓL? Október 11. / A Netflix nosztalgikus utazásra viszi vissza a nézőket Thaiföld filmes fénykorába, az 1960-as évekbe a Once Upon A Star című filmmel, amely a neves rendező, Nonzee Nimibutr által készített szívből jövő tisztelgés. A sztori filmes bravúrokkal teli emlékutazást ígér a nézőknek. A film cselekménye egy országúti utazás körül forog, amelyre egy utazó gyógyszer-mozi egység legénysége vállalkozik, miközben elindulnak, hogy üldözzék az álmaikat. Az együttes szereposztásban Weir Sukollawat Manit, Noona Nuengthida Ruangkhae, Kao Jirayu Kao és Samart Payakaroon Uncle Man szerepében tűnik fel.
#4

56 Csapatépítés  (2023)

(12)

horror | thriller | vígjáték

Netflix

Az önkormányzati alkalmazottak csapatépítő konferenciája rémálommá válik, amikor korrupciós vádak kezdenek keringeni, és a munkakörnyezetet sújtják. Ezzel egy időben egy... több»

MIKORTÓL? Október 13. / A Csapatépítés egy slasher-vígjáték egy csapatépítő konferenciáról, amelyen önkormányzati alkalmazottak vesznek részt, és amely rémálommá válik, amikor korrupciós vádak kezdenek keringeni, és a munkahelyi környezetet sújtják. Ezzel párhuzamosan egy titokzatos alak elkezdi becserkészni és egyenként meggyilkolni a résztvevőket ebben a meleg humorú karaktereket felvonultató svéd gyöngyszemben.
#3

54 A balerina  (2023)

(10)

akció | thriller

Netflix

A legjobb barátja elvesztését gyászolva, akit nem tudott megvédeni, egy volt testőr elindul, hogy teljesítse kedves barátja utolsó kívánságát: édes bosszút álljon. több»

MIKORTÓL? Október 6. / Kiváló bosszúálló akcióthriller egy könyörtelen volt testőrről, Okju-ról (Jun Jong-seo), aki levadássza Choi-t (Kim Ji-hun), aki felelős kedves barátja, Minhee (Park Yu-rim) haláláért.
#2

misztikus | thriller | vígjáték

Netflix

Olivia Uriarte egy nő, aki nemrég vált el ötödik férjétől, és teljesen tönkrement. Olivia meg akarja akadályozni a közelgő hanyatlást, és részletes tervet eszel ki az... több»

MIKORTÓL? Október 6. / A különc milliomosnő Olivia titokzatos meghívást küld féltestvérének, Agathának és egy csapat régi ismerősének egy hétvégére a jachtjára, ahol felfedezik a meghívás valódi indítékát: egy... gyilkosság ünneplését? Egy váratlan haláleset felkészületlenül éri őket, és egy újonc rendőr segítségével Agatha megpróbálja kideríteni, hogy ez csupán egy baleset, vagy egy jól kidolgozott bosszúterv. Mindenki gyanúsított: Carlos (a volt férj), Cary (egy halódó színész), Sonia (a volt barátnő), Doña Cristina (a házvezetőnő), Figue (az orvos), sőt még Naram (a jógaoktató) is.
#1

dokumentum | kaland | sportfilm

Netflix

A rettenthetetlen hegymászók, Ueli Steck és Dani Arnold halált megvető versengésbe kezdenek, hogy sebességrekordokat állítsanak fel a svájci Alpok nagy északi falain. több»

MIKORTÓL? Október 4. / Ueli Steck a "világ leggyorsabb hegymászójaként" volt ismert, amíg Dani Arnold 2011-ben meg nem döntötte az Eiger gyorsasági rekordját. Ez hihetetlen mászás párbajt indított el az európai Alpok nagy északi falain, amelyek közül sokat a páros "egyedül", mindenféle biztonsági felszerelés nélkül mászott meg.