57% 59 szavazat
A balerina

A balerina

발레리나
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
6
Szereplők (6)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
11
Cikkek (11)
Fórum
Lejátszás
kabel  

Hol nézheted

FILMINFÓ

A legjobb barátja elvesztését gyászolva, akit nem tudott megvédeni, egy volt testőr elindul, hogy teljesítse kedves barátja utolsó kívánságát: édes bosszút álljon.

(Hupka Adrián)

Rendező: Chung-Hyun Lee
Forgatókönyvíró: Chung-Hyun Lee
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2023.10.13. | Netflix (2023.10.06.)
 
2023.11.07 blaise.judge

legújabb vélemény

Csak fanatikusoknak

Nagyon meglátszik rajta, hogy nem amerikai vagy európai a film. Tipikusan koreai. Egyszer meg lehet nézni. Annak, aki szereti az ilyen John Wick-, Tarantino-szerű filmeket.

0
 
2023.10.09 kabel

I spit on your John Wick

A balerina története betonegyszerű, karakterei teljesen egyoldalúak, képi világa impozáns és harci jelenetei látványosak. Ez a film lényegében egy koreai John Wick: neonfények, gunkatana, maffia és titkos társaságok, velejéig rossz karakterek, stílusos öltözékek és közhelyes dialógusok. Nincs nagyon eredeti gondolat vagy csavaros sztori, főszereplőnket egy elpusztíthatatlan harcosnak mutatják be, így aztán minden dráma kicsavarodik a filmből, hisz soha sem kell aggódnunk szereplőinkért. Meg kell hagyni, hogy a film látványvilága kiváló, az alacsony mélység-élesség és softos lencsék gyönyörűen mossák bele a karaktereket a világba, és a film még egy-két helyen kísérletezik is dinamikus fényekkel, de sosem elég bevállalós ahhoz, hogy igazán érdekes helyszínre vigye a cselekményt, vagy nem várt szituációba nyomja hősnőnket. A film közepétől lényegében újraindul, és sztoikus főszereplőnk kaszabolása igazából a film e pontjától kezdődik igazán. Mellékszereplők elég fölöslegesek és céltalanok, be sincsenek nagyon mutatva.

3
0
 
2023.10.07 Eastern79

Koreai bosszú

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A koreai akciófilmek többnyire a kiemelkedő harci koreográfiának és a nyers stílusnak köszönhetik egyediségüket, és mindezekből itt is kapunk, bár a játékidőhöz mérten nem túl sokat. Tipikus bosszúmozi.

0
 
2023.10.07 stevepisti

Több tucat hasonló bosszúállós filmet lehet látni, ilyen, vagy ehhez hasonló felállásban, ezért nem is gondolom, hogy bármi újat vagy kiemelkedőt lehetne erről a filmről mondani. De senkinek nem akarom elvenni a kedvét tőle, egyszer simán nézhető!

0
 
2023.10.12 Fikatours_blogger

Manga karate

Szánalmasan egyszerű történet középszerű színészekkel.

0