Netflix: Ez az új bosszú-thriller telitalálat a magyar nézők körében, már a 3. legnézettebb

Már elérhető a Netflix műsorkínálatában A balerina, amely egészen új szintre emeli a bosszúfilmek műfaját.

A történet szerint Ok-ju megfogadja, hogy semmi sem állítja meg, hogy felkutassa barátja haláláért felelős illetőt, a lányt még azt sem érdekli, mi mindenen is kell majd keresztülmennie. Min-hee csak egy üzenetet hagyott maga után, amelyben arra kéri a lányt, hogy tegyen meg minden célja érdekében. 

Érdekesség még, hogy a film zenéjét Lee Seong-hwa, a GRAY néven ismert dél-koreai rapper, énekes és producer komponálta. “Mindig is vágytam arra, hogy filmzenén dolgozzak. Úgy érzem, hogy ezt a lehetőséget a sorsnak köszönhetem” - nyilatkozta Lee.

A balerina főszerepeiben Jong-seo Jeon, Yoo-rim Park és Ji-hun Kim láthatók, a film már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

56 A balerina  (2023)

akció | thriller

A legjobb barátja elvesztését gyászolva, akit nem tudott megvédeni, egy volt testőr elindul, hogy teljesítse kedves barátja utolsó kívánságát: édes bosszút álljon. több»