Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
HETEDIK   2020. 06. 07.

legújabb vélemény

Banderas ekkoriban élte fénykorát Hollywoodban. Nem könnyű egy filmen belül több szerepet is eljátszani, de neki csont nélkül ment, amit meg lefutkározott a medencével elválasztott szobák között, nem semmi! Méltatlanul elfeledett klasszikus!

 
Berto49   2016. 12. 08.

Banderas szenzációs ebben az 1984-es, eredetileg Pierre Richard-os film (Az iker) amerikai újraforgatott változatában. Az eredetit nézze meg aki akarja, én nem! Egyébként én is Daryl Hannah mellett döntenék, fényévekkel szebb mint M. Griffith. Maga a történet kimondott limonádé, de a spanyol születésű macho ebben a filmben megmutatja, hogy humora is van. Kellemes kikapcsolódást nyújtó darab.

A film összbevétele 592 871 dollár volt (imdb.com).

 

Antonio Banderas és Melanie Griffith a filmben elhagyják egymást az esküvői oltárnál valaki más kedvéért, a való életben azonban a két színész egymásba szeretett a film forgatásán és rá egy évre össze is házasodtak.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.