A balerina megérkezett a Netflixre!

A Lee Chung-hyun által rendezett film egy volt testőrről szól, aki küldetésre indul, hogy bosszút álljon egy igazságtalanul elhunyt barátjáért. A film premierje a 28. Busan Nemzetközi Fesztiválon volt.

A sztori

Ok-ju egy volt testőr, aki olyan képességekben jeleskedik, mint a harcművészetek és a fegyverforgatás. Nem sikerül megvédenie barátját, Min-hee-t, aki balerina volt és igazságtalanul halt meg. Ok-ju küldetésre indul, hogy teljesítse Min-hee utolsó kívánságát, és bosszút álljon.

A szereplők

Jong-seo Jeon játssza Ok-ju főszerepét ebben az akció-thrillerben. A film további szereplői: Kim Ji-hoon mint Choi Pro és Park Yu-rim mint Min-he. A Lee Chung-hyung által írt A balerina producere a Climax Studio, a zenét pedig Gray szerezte.

A jelenlegi Netflix-előfizetők megnézhetik a filmet, amikor az adásba kerül. Elég, ha a Netflix ikonra kattintasz a film adatlapján és már streamelheted is A balerinát!

59 A balerina  (2023)

akció | thriller

A legjobb barátja elvesztését gyászolva, akit nem tudott megvédeni, egy volt testőr elindul, hogy teljesítse kedves barátja utolsó kívánságát: édes bosszút álljon. több»