NYEREMÉNYJÁTÉK: Nyerj páros belépőjegyet A (sz)ex az oka mindennek premier előtti vetítésére

Szeretnétek látni A szex az oka mindennek című filmet premier előtt? A Mafab.hu és a Big Bang Media közös játékának keretein belül 10 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki a film budapesti premier előtti vetítésére, melyre szeptember 9-én kerül sor a Lurdy házban.

Hamarosan a mozikban a Sundance filmfesztiválon elsöprő sikert arató Alison Brie és Jason Sudeikis nevével fémjelzett komédia, A (sz)ex az oka mindennek, melyet most 10 szerencsés premier előtt nézhet meg a párjával. Nincs más teendőtök, mint az [email protected] címre megírni, hogy melyik volt Alison Brie másik idei vígjátéka, melyet a hazai mozik is vetítettek.

A: Bérhaverok

B: Tökéletes hang 2

C: Keményítőkúra

A helyes megfejtéseket vasárnap este nyolc óráig várjuk a megadott email címre. A nyerteseket a játék lezárását követően emialben értesítjük, így minden játékosnak azt tanácsoljuk, hogy figyelje a postafiókját. A vetítés pontos időpontját a válaszlevelünkben fogjuk megírni, de azt ajánljuk, 9-én estére ne szervezzetek más programot. :)

Ami a film történetét illeti, egy egyéjszakás kaland során Lainey és Jake elveszítik szüzességüket, majd útjaik szétválnak. Mikor évekkel később újra összefutnak, Jake már intrikus nőcsábász, Lainey pedig folyton megcsalja éppen aktuális barátját. Zátonyra futott szerelmi életük miatt az exek kiváló szövetségesekké válnak, akik – kibeszélve mindent a szexről – egyre közelebb kerülnek a testiség és a szerelem vékony határvonalához. Már csak meg kéne állniuk, hogy másokkal is ágyba bújjanak.

A fergetegesnek ígérkező vígjáték előzetesét idelent találjátok, de ha még többre vagytok kíváncsiak, látogassatok el A (sz)ex az oka mindennek adatlapjára, ahol számos további videóval, képgalériával és érdekességgel várunk.