Orgiák, sci-fi akció és Spielberg: A 3 legjobb új film, amit ezen a hétvégén nézhetsz

Ezen a hétvégén sem maradunk izgalmas megjelenések nélkül, máris mutatunk a számotokra három olyan produkciót, amely az idei év legnagyobb sikervárományosainak számítanak.

Annak, akinek ezen a hétvégén kevésbé van kedve kimozdulni otthonról, így szívesebben merülne el a streaming világában, annak figyelmébe ajánljuk Sang-ho Yeon rendezését, a Jung_E-t, amely a Netflixen lesz elérhető. A futurisztikus látványvilág mellett egyből egy akciódús produkciót is kaptunk, amelynek története mintha egy kicsit a Ghost in the shell gondolatiságát hozná játékba. A történet a 22. században játszódik a Földön, amikor egy szörnyű polgárháború dúlja a bolygót, a harcok kimenetele pedig egy fiatal elit katonán múlik, akinek klónozták az agyát, hogy tökéletes zsoldost hozzanak létre.

59 Jung_E  (2023)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy lakhatatlan 22. századi Földön egy polgárháború kimenetele egy elit katona agyának klónozásán múlik, hogy robotzsoldost hozzanak létre. több»

Rendező: Sang-ho Yeon
Szereplők: Kim Hyun-ju, Kyung-soo Yu

Damien Chazelle legújabb filmje, a Babylon már hosszú ideje lázban tartja a mozirajongókat. Nem véletlenül, hiszen a szereplőgárdában olyan nevek kaptak helyet, mint  Brad Pitt, Margot Robbie, Olivia Wilde, Tobey Maguire, Eric Roberts, Phoebe Tonkin, Jean Smart és Samara Weaving, ezt a névsort elnézve pedig szinte borítékolható, hogy egy igazán őrületes filmet kapunk majd, amely az első hangosfilmek megjelenésének időszakát dolgozza fel.

63 Babylon  (2022)

dráma | történelmi | vígjáték

SkyShowtime (2023.07.06.)

Damien Chazelle legújabb alkotása, amely az első hangosfilmek megjelenésének pezsgő korszakát tárja fel. Ez az az időszak, amely alapjaiban változtatta meg a teljes filmipart.... több»

Végezetül pedig nem érdemes kihagyni Steven Spielbergtől  A Fabelman családot, amely a rendező saját elmondása szerint önéletrajzi ihletettségű. Spielberg egy korábbi interjúban azt is elmondta, hogy a film elkészítésére nagyban késztette a koronavírus-járvány kitörése. A rendező saját elmondása szerint olyan mértékű “világvége hangulatba” került, hogy úgy érezte, hogy az utolsó filmjére készül. A Fabelman család főszerepeiben Seth Rogen, Michelle Williams, Paul Dano, Judd Hirsch, Oakes Fegley, David Lynch, Jeannie Berlin és Robin Bartlett láthatók.

dráma

Steven Spielberg napjaink egyik élő legendája. Hollywood egyik legkeresettebb és legsokoldalúbb rendezője olyan nagysikerű és mára kultikussá vált produkciókat készített, mint... több»