Posztert kapott DiCaprio új filmje, A Visszatérő

Hangulatos plakátot kapott Inarritu túlélődrámája.

A Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) rendezője idén ismét egy különleges koncepciójú (csak természetes fényeket használtak a forgatáson) filmmel tér vissza a legrangosabb filmes díjakért folyó harcba.

Mivel a világpremierig pontosan két hónap van hátra, itt volt az idő, hogy hivatalos posztert kapjon A Visszatérő.

A film főhőse, Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

Az Alejandro González Iñárritu rendezésében készült film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, Leonardo DiCaprioTom Hardy és Domhnall Gleeson.

A visszatérő december 25-én debütál a mozikban, a hazai premier a jövő év elején esedékes. Az előzetest és a plakátot idelent láthatjátok.