66 Préda  (2019)

Amikor a Sziklák szeme rendezője új horrorral rukkol elő, az alaposan felkavarja az állóvizet. Itt a Préda első előzetese!

Alexandre Aja neve valószínűleg nem cseng ismeretlenül a horror rajongók körében. A Sziklák szeme és a Szarvak rendezője idén nyáron egy újabb horrorral rukkol elő, a produceri teendőket pedig nem más látta el, mint a Gonosz halott-franchise megalkotója, Sam Raimi. Ezek után valószínűleg tökéletesen érthető, hogy miért emlegeti a nemzetközi filmes sajtó az év horrorjaként a Prédát.

Ami a történetet illeti, a sztori főszereplője egy fiatal lány, Haley, aki az ítéletidő kellős közepén elindul, hogy megkeresse az apját. Bár a hatóságok figyelmeztetik a lakosságot, hogy hagyják el a várost, Haley mit sem törődve ezzel felkutatja sérült apját. Ekkorra azonban már túl késő, a vihar beszorítja őket a házukba. A vízszint egyre csak emelkedik, a felszín alatt pedig halálos veszély leselkedik rájuk.

A Lionsgate égisze alatt készülő film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Kaya ScodelarioBarry PepperColin McFarlane és Ross Anderson.

 A Préda július 11-től látható a hazai mozikban. A friss előzetest idelent nézhetitek meg!