Remek hírt kaptak Pókember rajongói a Disney-től

A Sony számos Marvel-filmje, köztük a hat Pókember film és a 2018-as Venom is a Disney+-on talál majd új otthonra.

A filmek a következő hónap során kerülnek fel a streamerre, így a rajongók végre a Marvel Cinematic Universe mellett nézhetik a barátságos Pókembert is. Az még nem teljesen biztos, hogy nálunk is így lesz, de bízzunk a legjobbakban!

Tobey Maguire Pókember, Pókember 2 és Pókember 3. trilógiája, valamint Andrew Garfield A csodálatos Pókember című filmje április 21-én érkezik a Disney+-ra, míg Tom Holland Pókember: Hazatérés és Tom Hardy Venom című filmje május 12-én debütál.

A különböző filmek streamingek közti átrendeződése a Sony és a Disney 2021-es hatalmas megállapodása óta várható volt. A megállapodás beindította azt a lépést, hogy a Sony Pókember filmjei és más Marvel-tulajdonok a Disney+-ra kerüljenek.

A licencszerződés részeként megállapodtak, hogy a Sony-címek a Disney számos streaming és lineáris platformján futnak majd, beleértve a Disney+-t, de a Hulu, az FX Networks, az ABC, a Disney Channels és a Freeform is kap a tartalmakból.

Mivel a Pókember: Nincs hazaút és a Venom 2. - Vérontó egyelőre marad a Hulun, a Venom a legújabb film a Pókember franchise-ban, amely a Disney+-on is elérhető lesz.

A 2018-as filmben Tom Hardy alakítja Eddie Brockot, aki megtört emberré válik, miután mindent elveszít, beleértve a munkáját és a menyasszonyát is. Amikor élete a mélyponton van, egy idegen szimbióta gazdatestévé válik, ami rendkívüli szuperképességeket eredményez - Venommá, Pókember egyik legveszélyesebb ellenfelévé változtatva őt.

A Sony Pictures film- és televíziós könyvtárának további filmjei várhatóan még ebben az évben bemutatkoznak a Disney+-on az Egyesült Államokban.