'Rettenetes volt': Jennifer Lopez a szexjelenetről, melyet ma már biztosan nem forgatna le

Jennifer Lopez napjaink egyik legkeresettebb színésznőjének számít, a hollywoodi sztár azonban meglehetősen keserűen emlékszik vissza egyik első szerepére.

Lopez olyan produkciókkal szerzett elismerést karrierje során, mint A Wall Street pillangói, A szomszéd fiú és az Álmomban már láttalak, egyik első jelentősebb szerepe azonban az 1995-ben megjelent Pénzvonatban volt látható, amelyben filmes partnerei Woody Harrelson és Wesley Snipes voltak.

A színésznő egy friss interjúban mesélt arról, hogy a produkcióban látható Wesley Snipesszal való közös szexjelenetének felvétele azonban enyhén szólva is felkvavaró volt számára.

“Amikor először vállalsz profi munkát, megpróbálod feszegetni a határait annak, hogy mit szabad és mit nem, én pedig úgy gondoltam, hogy jogom van megmondani, mi az, amit még elvállalok. Megcsináltuk a jelenetet, nagyon durva volt, Wesley persze csodálatos volt abban az értelemben, hogy megpróbálta számomra kényelmesebbé tenni a helyzetet, így megkérdezte, hogy miben segíthet, én pedig megmondtam, hogy hozzon valami hangos zenét” - mesélte a színésznő.

Lopez azt is elárulta, hogy a forgatás során gyakran flörtöltek egymással kollégáival, ezek azonban többnyire ártalmatlan játéknak bizonyultak, ugyanakkor egy alkalommal Snipes komolyabban is közeledett hozzá, ő azonban teljes mértékig elutasító volt.

A hír akkoriban kisebb port kavart, Wesley Snipes pedig elmondta, hogy minden ilyen és ehhez hasonló törekvése csupán arra szolgált, hogy hitelesebbé tegyék az általuk alakított karakterek közötti érzelmeket.

64 Pénzvonat  (1995)

akció | dráma | krimi | thriller | vígjáték

A New York-i metróban a gyújtogatók, tolvajok és rablók lassacskán már többen vannak, mint a becsületes utasok. A metrórendõrség két belemenõs detektívjének nincs ideje... több»