Anthony Russo és Joe Russo kétségtelenül értenek ahhoz, hogyan kell összehozni egy ütős akciófilmet, minderről pedig a következő rendezésükhöz, A szürke emberből is befutott az első előzetest, melyet idelent nézhettek meg.

A testvérpár korábban a Marvel-filmekkel bizonyították, hogy nem kell a szomszédba menniük, ha ténylegesen egy kis akcióra van szükség. A Russo fivérek ezúttal a Netflixnek hoztak össze egy egy vérbeli thrillert, amely ráadásul nem is akármilyen szereplőgárdát kapott. A film fedélzetén ott van Ryan Gosling, Chris Evans, Billy Bob Thornton, Ana de Armas, Alfre Woodard, Callan Mulvey, Rege-Jean Page és Scott Haze

A szürke ember története szerint a Sierra Six fedőnéven ismert volt CIA ügynök, Court Gentry épp frissen szabadult egy szövetségi börtönből. A férfi megpróbálja rendezni a múltját, ám rövidesen célponttá válik. Gentryt volt munkatársa, Lloyd Hansen veszi üldözőbe, aki attól sem riad vissza, hogy végezzen volt kollégájával. 

Mark Greaney azonos című regényének adaptációja a tervek szerint július 15-én debütál majd a Netflixen, a jelenlegi tervek szerint mozikban is bemutatják majd, a hazai megjelenésről azonban egyelőre nincs hivatalos információ.

akció | thriller

Egy Európában élő volt CIA ügynök megpróbálja megmenteni azoknak az életét, akik az ő kilétéről valójában nem is tudnak. több»