A hét folyamán a hazai mozikba is megérkezik az MCU negyedik fázisát nyitó Fekete Özvegy. Az eredeti tervek szerint a film még a tavalyi évben jelent volna meg, így nem is kérdés, hogy a rajongók egy része már egy ideje izgatottan várja a premiert.

A közelmúltban már befutottak az első kritikák Cate Shortland rendezéséhez, amelyek szinte egyöntetűen egy remek nyitányként definiálták a Fekete Özvegyet, amelyre mindenképpen érdemes majd jegyet váltanunk.

A film cselekménye az Amerika kapitány: Polgárháború és a Végtelen háború történései között játszódik majd, a címszerepet alakító Scarlett Johansson elmondása szerint pedig a sztoriban végre megismerhetjük majd mindazt a súlyos terhet, amelyet Natasha Romanoff a múltjában hordoz.

A Fekete Özvegytől azonban nem mindenki van elragadtatva. Stephen Dorff, a Penge egykori sztárja a napokban adott interjút a The Independent magazinnak, amelyben enyhén szólva is kíméletlenül nyilatkozott a produkcióról.

Dorff szerint ugyanis a Fekete Özvegy pont úgy néz ki, mint egy rossz videojáték, és hogy szerinte az egész film egy rakás szemét. “A stáb helyett is szégyellem magam, abban pedig biztos vagyok, hogy Scarlett 5-7 millió dollárt is keresett a szereppel, így ő helyette is szégyellem magam” - mondta a színész, majd hozzátette, hogy ő maga sosem vállalna szerepet ilyen filmben, egyszerűen megkeresné azt a rendezőt, aki saját meglátása szerint a következő Kubrick lehet.