Az Oscar®-díjra jelölt Taylor Sheridan kémthrillere, a Special Ops: Lioness kizárólag a SkyShowtime-on lesz elérhető még ebben az évben.

A sorozat sztárszereplői a főszereplő és vezető producerként is közreműködő Zoe SaldanaLaysla De Oliveira, az Emmy®-díjra jelölt Michael Kelly, az Oscar®-díjas Morgan Freeman és a szintén Oscar®-díjas, vezető producerként is részt vevő Nicole Kidman.

Ma mutatták be a hivatalos előzetesét a Special Ops: Lioness című, várva várt kémthrillernek, amely kizárólag a SkyShowtime kínálatában lesz elérhető még ebben ez évben. Az Oscar®-díjra jelölt Taylor Sheridan sorozatának sztárszereplői ​ a főszereplő és vezető producerként is közreműködő Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, az Emmy-díjra jelölt Michael Kelly, az Oscar®-díjas Morgan Freeman és a szintén Oscar®-díjas, vezető producerként is részt vevő Nicole Kidman. A Special Ops: Lioness az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios együttműködésével készült és a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

A Special Ops: Lioness, amelyet egy valós amerikai katonai program ihletett, Joe (Saldaña) életét követi nyomon, ahogy a CIA terrorizmus elleni háborújának élharcosaként próbál egyensúlyt teremteni magán- és szakmai életében. A Lioness program Kaitlyn Meade (Kidman) és Donald Westfield (Kelly) felügyelete alatt Cruzt (De Oliveira), egy kemény tengerészgyalogost vesz fel arra, hogy Joe mellett beépített ügynökként segítse a CIA erőfeszítéseit a következő 9/11 megelőzése érdekében.

A Special Ops: Lionessben a további szerepeket Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur és Hannah Love Lanier játsszák. A sorozat producerei Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone és John Hillcoat.

A kémthriller a legújabb darabja a Sheridan-sorozatok SkyShowtime-on elérhető, egyre bővülő kínálatának, amelyben az 1883, az 1923, a Mayor of Kingstown, a Tulsa King és a Yellowstone is megtalálható.