Stallone újra szuperhősfilmben, itt a hivatalos bejelentés! (videó)

Sylvester Stallone az utóbbi időben rendre szereti meglepni valamivel a rajongóit.

A színész korábban a Rocky IV rendezői változatának munkálataiba avatta be a követőit, a YouTube-on meg is tekinthető a dokumentumfilm, amelyben számos kulisszatitokra derül fény, korábban pedig A feláldozhatók 4. forgatásáról jelentkezett be több alkalommal.

Sly-nak kétségtelenül hálásak lehetünk a Rocky és Rambo filmekért, az előbbivel kapcsolatban azonban azt is kénytelen volt lelőni, hogy a következő Creed film munkálataiban már nem vesz részt, ahogy A feláldozhatók franchise kapcsán is átadta a stafétát Jason Stathamnek.

Ezzel szemben viszont találkozhatunk még vele A galaxis őrzői 3-ban. Stallone a második részben bukkant fel először mint Stakar Ogord, akinek ugyan nem jutott túl nagy szerep a sztoriban, a folytatásban azonban várhatóan alkalom nyílik rá egy kicsit jobban megismerni őt.

Stallone egy rövid videót tett közzé az Instagramon, amelyen épp kamerák kereszttüzében látható, a színész elmondása szerint arc duplikációt készítenek róla. Érdemes lentebb csekkolni a bejátszást. A galaxis őrzői 3 a tervek szerint 2023. tavaszán érkezik a mozikba, a főbb szerepekben pedig Bradley Cooper, Chris Pratt, Zoe Saldana, Karen Gillan, Dave Bautista, Vin Diesel, Will Poulter és Sean Gunn lesznek láthatóak.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés