Streaming szemle: 4 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (november 27-december 3)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók néhány ízletes újdonsággal készülnek nekünk a következő héten is. Feltűnik a rég nem látott sztár, Eddie Murphy, valamint Jennifer Garner is. Folytatódik Gary Oldman sorozata is és még sok más újdonságra is számíthatunk. Listánkban leginkább az egyes szolgáltatók kiemelt premierjeire koncentráltunk, ez azonban nem minden - a teljes kínálatot itt találjátok. Minden új film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#4

krimi

Apple TV+

A 3. évadban a csapat most visszatér, és megpróbálja megmenteni egyikük életét, miközben egy szökött ügynökre vadásznak. Úgy tűnik tehát, hogy ezek az úgynevezett bukott... több»

Bár a 2. évad vége szépen lezárta a történetet, a Slough House ügynökei még mindig dolgoznak, és keresik a következő ügyet. A 2. évad szezon olyan cselekménypontja, amely biztosan hatással lesz az új évadra, az ügynök Min Harper (Dustin Demri-Burns) halála. Az biztos, hogy ez az esemény még egy ideig érezteti majd hatását az irodában.
#3

82 Chevalier  (2022)

(2)

dráma | életrajzi | történelmi

Telekom TVGO

Joseph Bologne, Chevalier de Saint-Georges zeneszerző igaz története alapján, aki egy afrikai rabszolga és egy francia ültetvénytulajdonos törvénytelen fia, és aki zeneszerzőként... több»

A Chevalier egy életrajzi dráma, amely a címszereplő francia-karibi zenész, Joseph Bologne, Chevalier de Saint-Georges életén alapul, akit Kelvin Harrison alakít. A film rendezője Stephen Williams, forgatókönyvírója Stefani Robinson. A főszereplők Samara Weaving, Lucy Boynton, Marton Csokas, Alex Fitzalan, Minnie Driver és Ronkẹ Adékoluẹjo.
#2

60 Családi cserebere  (2023)

(11)

családi | vígjáték

Netflix

A Brenner család egy reggel arra ébred, hogy a gyerekek és a szülők testet cseréltek. Hogy visszafordítsák a helyzetet, a szülőknek meg kell találniuk a baj forrását, ám... több»

A Családi cserebere egy amerikai vígjáték, amelyet McG rendezett, főszereplői Jennifer Garner és Ed Helms. A film Amy Krouse Rosenthal 2010-es, Bedtime for Mommy című gyermekkönyvén alapul. A történet szerint egy család tagjai mind külön-külön egy nagyon fontos napra készülnek - fordulópont ez mindannyiuk életében. Azonban reggel azt veszik észre, hogy testeket cseréltek.
#1

49 Karácsonyi fénytusa  (2023)

(5) (3)

fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy férfi elhatározza, hogy megnyeri a környék éves karácsonyi dekorációs versenyét. Megállapodást köt egy manóval, hogy segítsen neki nyerni – és a manó olyan varázslatot... több»

A Candy Cane Lane egy karácsonyi vígjáték, amelyet Reginald Hudlin rendezett és Kelly Younger írt. A film főszereplői Eddie Murphy, Tracee Ellis Ross, Robin Thede, Nick Offerman, Chris Redd és Jillian Bell. A történet szerint egy szomszédság éves versenyén mindig eldől, kinek van a legszebben feldíszített otthona az ünnepekre. Chris Carver, aki kétségbeesetten szeretne nyerni, alkut köt egy karizmatikus idegennel, Pepperrel, hogy varázslat segítségével az ő otthonát tegye a legünnepibbé - azonban a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan tervezte.