Streaming szemle: 4 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (november 28-december 4)

A következő listában összegyűjtöttük azokat a premiereket, amelyek izgalmasnak ígérkeznek a következő héten. A Netflix, Disney+ és Apple TV+ szolgáltatóktól válogattunk össze filmeket és sorozatokat - mindegyik egy gombnyomással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott streamingszolgáltatónál.

#4

68 A páciens  (2022)

(3)

dráma | misztikus | thriller

Disney+

Egy pszichoterapeuta, aki nemrég vesztette el a feleségét, egy sorozatgyilkos fogságában találja magát, akinek szokatlan kérése van: segítsen megfékezni gyilkos vágyait. több»

A páciens egy pszichológiai thrillersorozat, amelyet Joel Fields és Joe Weisberg írtak, akik egyben producerek is, Chris Long, Caroline Moore, Victor Hsu és Steve Carell mellett. A sorozat főszereplői Carell, Domhnall Gleeson és Linda Emond.
#3

dráma | thriller

Apple TV+

Jackson Lamb bukott kémei összefognak, hogy meghiúsítsák egy kettős ügynök terveit, miközben egyiküket elrabolják. több»

Az Apple TV+ sorozatának első évada bemutatta a lecsúszott kémek csapatát, akiket a hibáik miatt száműztek egy felejtős osztályra. Most a Gary Oldman által vezetett szereplőgárda visszatér a második évadban, amiben szeretnének leleplezni egy téglát, miközben egyiküket elrabolják.
#2

dráma

Netflix

Egy boldogtalan házasságban élő arisztokrata szenvedélyes viszonyt kezd a férje vidéki birtokán élő vadőrrel. több»

A Lady Chatterley szeretője egy 2022-es romantikus drámafilm, amelyet Laure de Clermont-Tonnerre rendezett David Magee forgatókönyvéből, D. H. Lawrence azonos című regénye alapján. A film főszereplői Emma Corrin és Jack O'Connell.
#1

70 Willow  (2022)

(4)

akció | fantasy | kaland

Disney+

A Willow sorozat az eredeti film után veszi fel a szálat, ahol újra találkozhatunk a varázslónövendékkel, Willow-val, aki most új kalandokba keveredik. Ezúttal egy klasszikus... több»

Az 1988-ban készült klasszikussá vált fantasy-film most sorozat formájában tér vissza a képernyőkre. Warwick Davis megismétli szerepét mint a jószívű varázslónövendék, és ez alkalommal egy hercegnőt kell megmentenie a gonosz markából.