Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (október 16-22)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók hétről-hétre pazar újdonságokkal árasztják el képernyőinket. Ez az elkövetkező napokban sem lesz másképp. Többek között visszatér az elmúlt években hatalmas sikert arató Rick és Morty című sorozat a hetedik évaddal és egy vadonatúj film érkezik a Netflixre Bil Burr jóvoltából - csak hogy néhányat említsünk a felhozatalból. Listánkban összegyűjtöttük a legizgalmasabb premiereket, amelyek érkeznek, de ez nem minden - a teljes listát itt találjátok. Minden új sorozatot és filmet egy kattintással elértek weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

animáció | kaland | vígjáték

HBO Max

Rick és Morty visszatértek, és minden eddiginél hűségesebbek önmagukhoz! Ebben a hetedik évadban sincs hiány fordulatokban: Mi ütött Jerrybe? Az ördög Summerbe öltözik? És... több»

A sorozat immár a hetedik évadával tér vissza képernyőinkre. Sokat még nem tudunk a sztoriról, de több dologra tudunk következtetni - többek között arra, hogy Rick valószínűleg annak a variánsának a nyomába szegődik, amelyik felelős a családja haláláért. Persze mindemellett számíthatunk a szokásos vicces vagy éppen filozofikus agymenésekre. Ez az első évad, amiben a főszereplők új szinkronhangot kaptak, így a nézőknek hozzá kell szokniuk, hogy kedvenceik kissé különböznek majd a megszokottól, legalábbis eredeti nyelven.
#4

dokumentum

Apple TV+

Errol Morris filmje lerántja a leplet az egykori brit kém, David Cornwell – ismertebb nevén John le Carré – mozgalmas életéről és karrierjéről. A film a hidegháború viharos... több»

A Galambok alagútja egy brit dokumentumfilm, amelyet Errol Morris rendezett. A film a nagysikerű krimi író, John le Carré életét és pályafutását követi nyomon.
#3

akció

Amazon Prime Video

Az első film eseményeit követően Sayen az Atacama-sivatagba érkezik, hogy az Actaeon, a családja tragikus elvesztéséért és az egész chilei ökoszisztéma pusztulásáért felelős... több»

Sayen, aki ma már az ország egyik legkeresettebb bűnözője, az Atacama-sivatagba érkezik. Forró nyomot követ az Actaeon szervezet elleni küldetésében, amely felelős családja tragikus elvesztéséért és az ökoszisztémák pusztulásáért egész Chilében. Ott új szövetségesekre talál, akik csatlakoznak hozzá az Actaeon és annak igazgatója, Máximo Torres elpusztításához vezető útján.
#2

65 Vén csókák  (2023)

(14) (1)

vígjáték

Netflix

Amikor három legjobb barát eladja a cégét egy fiatal vállalkozónak, azon kapják magukat, hogy nem tudnak lépést tartani a korral. Próbálnak eligazodni a változó világ... több»

A Vén csókák egy amerikai vígjáték, amely egyben Bill Burr első rendezése is. A főszerepekben Burr, Bobby Cannavale és Bokeem Woodbine látható. Miután eladták a vállalkozásukat, három férfi úgy találja, hogy nem tudnak lépést tartani a modern világgal.
#1

57 A mumus  (2023)

(16) (7)

horror | misztikus | thriller

Disney+ | Telekom TVGO

Sadie Harper (Sophie Thatcher) egy tizenhat éves tinédzser, aki nővérével, Sawyerrel (Vivien Lyra Blair) együtt még mindig próbálja feldolgozni édesanyjuk tragikus halálát.... több»

A mumus egy misztikus horrorfilm, amelyet Rob Savage rendezett Scott Beck, Bryan Woods és Mark Heyman forgatókönyvéből. A film Stephen King 1973-as, azonos című novellája alapján készült. A film főszereplői Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair és David Dastmalchian. A történet szerint egy tinédzser lány és húga, akik még mindig az édesanyjuk tragikus halálát gyászolják, egy szadista entitással találják szembe magukat a házukban, és azért küzdenek, hogy gyászoló apjukat rávegyék, tegyen valamit, mielőtt túl késő lenne.