Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

A mumus (2023)

The Boogeyman
Filmadatlap
 
31
Szereplők
3
Vélemények
21
Képek
4
Videók

Galéria (21)

Videók (4)

 
BloodyMary   2023. 06. 02.

legújabb vélemény

0

Őszintén szólva alapból nem vártam sokat ettől a filmtől, de még azt a kveset is aulmúlta. Nagyon kiszámítható, klisés sztori, ami a műfaj tejes ismert eszköztárát elpuffogtatja.

 
erahurka   2023. 06. 02.

0

Meglepett, mennyire jól szórakoztam rajta, mondjuk inkább trash vonalon mozog, mintsem hogy igazi, mély horrorfilm lenne. Mintha a Babadookot akarták volna remake-elni, csak hollywoodi stílusban. Nagyon furák voltak a főszereplő lány iskolatársai, il... több»

 
Kovacs   2023. 06. 01.

0

Egyáltalán nem szeretném leértékelni ezt a filmet, de ez még a legjobb indulattal is csak egy közepes nálam. Szerintem egyszer meg lehet nézni, de aztá el is felejti gyorsan az ember, amit látott.

 

A film egy Stephen King novellájának adaptációja, amely eredetileg a Cavalier magazin 1973. márciusi számában és később a Night Shift című, King által írt novellagyűjteményben jelent meg.

(csd)
 

Eredetileg a filmet egyenesen a Hulu streaming csatornán adták volna le, de a tesztvetítéseken tapasztalt jó fogadtatás arra késztette a 20th Century Studios-t, hogy inkább széles körű moziforgalmazásba adja a filmet.

(csd)