75 Venom  (2018)

Aki látta a Venomot, az már jó ideje tudja, hogy a folytatásban feltűnik majd Carnage is, ezen kívül azonban nem sok mindent árultak el a késztők a második rész sztorijával kapcsolatban.

Bár a Venom 2 szinopszisa továbbra sem ismert, az biztosra vehető, hogy Eddie Brock egy sokkal brutálisabb ellenséggel néz majd szembe. Cletus Kasadyt nem más, mint Woody Harrelson formája majd meg, és az eddig látott néhány képsor alapján szinte egy rajongónak sincs kétsége azzal kapcsolatban, hogy a szerepet szinte ráöntötték.

Tom Hardy ráadásul egy forgatási fotóval lepett meg mindenkit az Instagramon, amelyen Harrelson látható, noha a képet azóta törölték, néhány lelkes követően sikerült megmentenie azt. Aki esetleg nem lenne jártas a képregényekből ismert háttértörténetben, annak eláruljuk, hogy Cletus elképesztően kegyetlen és vérszomjas figura, ez a tulajdonsága pedig csak felerősödik, amikor egyesül a vörös színű szimbiótával, „Vérontóval”, azaz „Mészárszékkel”.

Tom Hardy :"hello Cletus" from r/MarvelStudiosSpoilers

A Venom 2-re még ugyan egy ideig várni kell, hiszen a film idén októberben kerül majd a mozikba, addig is ajánljuk a figyelmetekbe az előző részt, amivel érdemes ráhangolódni a folytatásra.