Új a Netflixen: Egy népszerű zenész-színész és egy komikus rendhagyó talkshow-ja

A Világítótorony egy japán beszélgetős műsor, ami augusztus 22-én debütál a Netflixen. 

Főszereplője Gen Hoshino, a listavezető zenész és színész, valamint Masayasu Wakabayashi, egy népszerű komikus. A műsorban közvetlen beszélgetéseket láthatunk/hallhatunk kettejük munkájukról, családjukról és a jövőbeli terveikről.

Gen Hoshino egy japán énekes-dalszerző, zenész, színész és író.

Hoshino debütálását a filmiparban a 69 című film jelentette, amely Ryū Murakami azonos című regénye alapján készült. Korábban különböző televíziós drámákban és színpadi előadásokban szerepelt. 2012-ben szinkronszínészként is bizonyított, amikor Buddha szerepét alakította a Seinto oniisan című manga adaptációban. Az animációs filmből később színházi adaptáció is készült, melynek slágerdala, a "Gag" szintén Hoshino nevéhez köthető. 2013-ban főszerepet játszott a Hakoiri Musuko no Koi című filmbenKa ho oldalán, és szerepelt Sion Sono Csináljunk jakuza-filmet! című produkciójában is. 

2017-ben Hoshino kölcsönözte hangját a díjnyertes animációs film a Night Is Short, Walk On Girl főszereplőjének. Emellett Mamoru Hosoda Mirai című filmjében is megszólalt az Apa szerepében, amely 2018. júliusában került a japán mozikba.

A japán talkshow mától streamelhető a Netflixen. Ha rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is a sorozatot.

valóságshow

Hoshino úr és Wakabayashi úr havonta egyszer komolyan elbeszélgetnek kettesben. Ez egy olyan beszélgetős varietéműsor, amelyet 6 egymást követő hónapban rögzítettek, és... több»