Nagyon úgy tűnik, hogy a 2022-es premier után Baltasar Kormákur Fenevad című rendezése továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend a hazai Netflix előfizetők körében

Merthogy az Idris Elba főszereplésével készült produkció jelenleg a második legnépszerűbb tartalomnak számít a platformon. A történet szerint Dr. Nate Samuels lányaival az afrikai szavannába utazik egy közös nyaralásra, tapasztalt idegenvezetőjük pedig egyedülálló kalandot ígér, ami rövidesen valóságos pokollá válik.

A csoport egy faluhoz érkezik, ahol sokkolva szembesülnek azzal, hogy annak lakóit kegyetlenül lemészárolták, ám a nyomok arra utalnak, hogy mindezt nem emberek követték el. A vadállatok élelemszerzés céljából gyilkolnak, ám ez a fenevad szemmel láthatóan szórakozásból ölt, és bármi is kószál odakint a vadonban, az rövidesen Nate-et és lányait is üldözőbe veszi.

A Rotten Tomatoes portálon a Fenevad 68 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 77 százalékot adtak rá, a hazai közönség pedig 60 százalékra értékelte a Mafabon.

A filmben Idris Elba mellett Sharlto Copley, Iyana Halley, Leah Jeffries, Melanie Jarnson, Billy Gallagher, Kate Grisley és Damon Burtley látható.

A Fenevad tehát már elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

61 Fenevad  (2022)

dráma | horror | kaland | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

Egy apa és két tizenéves lánya egy oroszlán célpontjává válik. Az apának be kell bizonyítania, hogy a szavannának csak egy csúcsragadozója van, az pedig nem más, mint ő. A... több»