Közel hét évvel a G.I. Joe: Megtorlás után a Paramount bejelentte, hogy rebootolja a franchise-t egy új filmmel, ráadásul a már korábban beígért Kígyószem is a mozikba kerülhet az idén.

A Variety magazin értesülései szerint Kígyószem gyártási munkálatait még februárban sikerült befejezni, még mielőtt szinte a teljes filmipar leállt  volna, így az utómunkálatokat valószínűleg már home office-ból végzik a készítők. Bár a szinopszis egyelőre nem ismert, mindenesetre annyi tudható, hogy a színészgárdában ott van Henry Golding a Kőgazdag ázsiaiak és az Úriemberek sztárja, a rendezői széket pedig Robert Schwentke foglalta el. Nem is kell viszonylag sokat várni majd a filmre, hiszen a tervek szerint idén októberben megjelenik a Kígyószem.

Visszatérve a rebbothoz, amelynek munkálatai várhatóan a következő évben kezdődnének, így 2022-ben kerülne a mozikba. A stúdió annyit viszont elárult, hogy a forgatókönyvön Joe Shrapnel és Anna Waterhouse párosa dolgozik, a produceri teendőket pedig Lorenzo di Bonaventura látja majd el.