Újdonságok a Netflixen: 10 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (augusztus 22-28)

A jövő héten is gőzerővel robog tovább a Netflix premiervonata. Rengeteg új filmet és sorozatot nézhetünk, többek között animációt, vígjátékokat, dokumentumfilmet, krimit és drámát is. A következő listában kiválogattunk néhányat, amelyek érdekesnek ígérkezhetnek. Mindegyik premier elérhető a weboldalunkról is egy kattintással, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a streamingszolgáltatónál.

#10

akció | vígjáték

Netflix

Bud Spencer és Terence Hill azonos című filmjének feldolgozása, amiben egy testvérpár összefog, hogy visszaszerezzék apjuk szeretett járgányát. több»

Még 1974-ben debütált a Különben dühbe jövünk című film Bud Spencer és Terence Hill főszereplésével. Többek között hazánkban is nagy sikert aratott a páros, és generációk nézték a filmjeiket a tévékben. Elérkezett hát a pillanat, hogy ez a produkció is megkapja az ún. "remake-kezelést". Nem tudjuk meghatározni, mennyire volt ez egy szükséges lépés, de nem kell feltétlenül azt gondolni, hogy katasztrófa lesz. Mindenesetre kíváncsiak vagyunk rá, mit hoznak ki belőle.
#9

60 Ludik  (2022)

(2)

dráma | krimi

Netflix

Hogy megmentse elrabolt családtagját, egy vállalkozó kedvű bútoripari mágnásnak titkos gyémántcsempészettel kell fegyvereket szállítania a határon túlra. több»

Leginkább a A múmia című fantasyből ismert Arnold Vosloo egy új krimisorozattal jelentkezik a Netflixen, amiben egy bútoriparban tevékenykedő vállalkozó nagy bajba kerül, amikor egy családtagját elrabolják. Titkos gyémántcsempész-bizniszét felhasználva fegyvereket kezd szállítani a határon túlra, hogy valahogy megmeneküljön szorult helyzetéből.
#8

63 Mo világa  (2022)

(3)

vígjáték

Netflix

Mo Najjar, aki két kultúra, három nyelv és "egy tonna baromság" határán mozog. A fiktív Mo egy palesztin menekült, aki egy lépésre van a menedékjogtól az amerikai... több»

Texasban Mo két kultúra, három nyelv és egy függőben lévő menedékkérelem között lavírozik, miközben palesztin családját igyekszik eltartani.
#7

46 Lüktető Szöul  (2022)

(1)

akció | dráma | krimi | vígjáték

Netflix

Egy olimpiai csapat tagjai nem sokkal az 1988-ban rendezett seouli olimpia nyitóceremóniája előtt egy nyomozás alanyaivá válnak, amit egy befolyásos személy rendelt el. több»

Az 1988-as szöuli olimpia előtti napokban sofőrök és szerelők szedett-vedett csapata beépül, hogy felszámoljon egy hatalmas pénzmosó hálózatot.
#6

40 Igazi szerelem  (2022)

(4)

romantikus | vígjáték

Netflix

Sofia élete egyik napról a másikra romokban hever, amikor elveszíti az állását és tönkremegy párkapcsolata is. Ezt követően találkozik egy jóképű spanyol séffel - vajon ő... több»

Sofia hirtelen a mélyponton találja magát, amikor munkáját és pasiját is ugyanazon a napon veszíti el. Viszont, mint minden valamirevaló romantikus filmben, az igaz szerelem gyorsan megtalálja.
#5

dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy házaspárt követhetünk nyomon, akik látszólag tökéletes életet élnek, miután fiukat egy hosszú betegség után egészségesnek nyilvánítják. több»

A szerelem és a gyűlölet közötti vékony határvonal halálosra fordul, amikor egy feleség felfedezi férje viszonyát - és mindketten szélsőséges lépéseket tesznek, hogy megkapják, amit akarnak.
#4

75 Ollie hazatalál  (2022)

(2)

animáció | dráma | kaland

Netflix

Egy elveszett játék, amely keresi a fiút, aki elvesztette, és annak a fiúnak a története, aki a legjobb barátját veszítette el. több»

Az Ollie Odüsszeiája című könyv által ihletett családi sorozatban egy elveszett játékbaba kalandos utazásra indul, hogy megtalálja a kisfiút, akinek a tulajdona volt.
#3

dokumentum | krimi

Netflix

A szoftverek úttörőjének, John McAfee életének és halálának története, aki kifejlesztette a McAfee Antivirus szoftvert. több»

Rendező: Charlie Russell
Szereplők: John McAfee
Az eredeti számítógépes zseni, aki minden idők egyik legsikeresebb (és leggyűlöltebb) szoftverének feltalálója: McAfee Antivírus. John McAfee a csúcson 100 millió dollárt ért. De amikor szomszédját meggyilkolták, McAfee menekülni kezdett - és magával hívott egy filmes stábot. Több száz órányi, eddig soha nem látott felvételt láthatunk McAfee-ről, miközben a hatóságok üldözték. Történet egy olyan emberről, aki indult az elnökválasztáson, többször megszökött a börtönből, és azt állította, hogy feltörte a világot.
#2

vígjáték

Netflix

Két aktivista Dél-Kalifornia utcáira vonul, hogy fontos kérdésekre hívja fel a figyelmet. több»


Szereplők: Tom Allen, J.T. Parr
A legjobb tesók, Chad és JT ebben a fergeteges tréfás vígjátéksorozatban a közösségi aktivizmuson és a laza hangulaton keresztül próbálják terjeszteni a pozitivitást.
#1

53 Énidő  (2022)

(11)

vígjáték

Netflix

Egy apát követhetünk nyomon, aki évek óta először talál időt magára, miközben felesége és gyerekei távol vannak. Újra összejön egy barátjával egy vad hétvégére. több»

Kevin Hart és Mark Wahlberg főszereplésével érkezik a Netflix új vígjátéka, amiben egy gyerekeit serényen nevelő apuka hirtelen egy kis szabadságra vonulhat, amikor a család elutazik egy időre. Nyilván ezt az időt a lehető legnagyobb baromságokra használja fel.