Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
24%

Különben dühbe jövünk (2022)

Altrimenti ci arrabbiamo
Filmadatlap
 
24
Szereplők
8
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Galéria (5)

Edoardo Pesce
Alessandro Roja
Edoardo Pesce
Alessandro Roja
Alessandro Roja
Edoardo Pesce
Alessandra Mastronardi
Edoardo Pesce

Videók (2)

 
Crystaldeer   2022. 10. 08.

legújabb vélemény

0
Egy gyenge vígjáték

Nanana emberek! Olvastam, hogy mennyien szidják ezt a filmet, ezért is gondoltam, hogy megpróbálom kicsit menteni a menthetőt. Ugyanis, ha úgy nézzük, mint egy Bud Spencer és Terence Hill remake, akkor tényleg elég gyenge és nyilván soha senki nem ér... teljes kritika»

 
JRD Nézhetetlen  2022. 09. 01.

1

Van egy Különben dühbe jövünk Bud Spencerrel és Terence Hillel. És van ez. Egy újabb Netflixes értékgyalázat. A rajongókat köpte szembe ezzel a Netflix és főleg szembeköpte a két színészlegenda és filmpáros babérkoszorúját is. Vannak filmek amiket e... több»

 
erahurka   2022. 09. 06.

1
Nem vagyok Bud Spencer filmjeinek rajongója, de még így is gyenge volt

Ez egy tipikus mai európai vígjáték, ilyeneket a franciák szoktak futószalagon csinálni, és aztán a Vertigo meg a többi független forgalmazó bemutogatja őket moziban nettó három nézőnek. Ami sokak utálatát kiváltotta az a felhasznált alapanyag, mondj... teljes kritika»

 
Adikgashiik   2022. 08. 31.

1
Copy+Paste

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Essünk túl rajta gyorsan, ahogy a ezen a förtelmen is tettem. Ezt a filmet eleve közutálat övezte, a készítők ezt tudták, meg is értették, csak lesz*rták. Ha vannak filmek amiket, nem szabad/nem érdemes/felesleges újrázni, azok a Bud Spencer és Teren... teljes kritika»

 
uniterra Nézhetetlen  2022. 08. 24.

0

Röviden szólva egy pocsék remake. A rendező mintha nem is ismerné a szakmát. Akik ezt elkövették azoknak kéne jó nagy pofonokat kiosztani.

 
Reitman Nézhetetlen  2022. 09. 22.

0
a csalódás miatt borzalmas

Ez egy átlagos/átlagon aluli Netflixes micsoda. De az, hogy a világ egyik legjobb filmjére "épül", még rosszabbá teszi az elvárások miatti csalódást. Nem vártam egy zseniális filmet, és annak is szívesen adtam volna 5 csillagot, tiszteletből az eredetinek. Az egész film egy zene nélküli 90-es évekbeli rap-zenevideóra hasonlít, és abból is inkább az égő/fárasztó, mint a szexi csajos/menő csávós fajta (az egy pozitívum amúgy). Szerintem a rendezés a legrosszabb, mert a színészeket el tudnám képzelni jó filmben is, de minden szerep tok egyforma, sablonos, karakter-nélküli. Az ötlet nem tragikusan rossz, de egy szimpla remake, akár áthelyezve 2022-be, jobb lenne. De az eredeti egy mestermű, és egyszerűen nem kel próblalkozni remake-ekkel vagy rebootokkal, mert ha a filmesek nem zseniálisak, akkor csak rosszabbat csinálhatnak, ha meg jók, akkor tudnak újat is csinálni. Puszi! Ja, amúgy én nagyon megörültem, amikor hallottam, hogy megcsinálták ezt, gondoltam, hogy valami új filmesek, akik ezeken a filmeken nőttek fel, most csinálnak valami őrültséget. Hát nem!

 
Pisti801227   2022. 08. 25.

0
A hasonló nem ugyanaz

Igyekeztem semleges fejjel nekiállni a filmnek, de ahogy teltek a percek, egyre inkább feladtam. Ez olyan rossz, hogy még szidni sem érdemes, az autistákat sem gúnyolja jó érzésű ember.