Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
40%

Végjáték (2010)

Rogues Gallery
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
Videók
 
Robert F.   2020. 10. 01.

legújabb vélemény

0
Repülő fing

Ez a film egy levegőbe repített fingás. Tele amerikai klisékkel, nagyon fos dumával, egy sem jó benne, egy igazi értelmetlen takony. Az egyetlen, ami miatt rossz és nem nézhetetlen, az a vége, az egy nem rossz csavar volt, és legalább a legtöbb unszimpatikus majom kinyiffant benne. Viszont a sok sz** között amit felhalmozott a film, még azok közül is kirívó volt egy dolog: a bunyó koreográfiák. Én ilyen elképesztően rossz bunyó jeleneteket még egyetlen egy filmben sem láttam! Elég sok harcművészeti filmet láttam már, meg úgy egyébként is, és ez messzemenően a legrosszabb e téren. Köszönő viszonyban nincs az igazi küzdelemmel. Jó, lehet mondani, hogy "ez csak film", igen, rendben van, de hogy MINDEN (szó szerint) film, amiben bunyót láttam, jobb volt és hihetőbb mint ez, na az már teljesítmény (negatív értelemben persze). Nem ajánlom senkinek, 1 percet sem ér.

 
19kiko19   2018. 12. 30.

0

Zach Galifianakis néztem meg a filmet, de sajnos csalódnom kellett. Ezt a fajta humort már annyiszor előtte, hogy már nem is tudom megszámolni. Minden esetre nem bántam meg, csak többet nem szeretném látni. Ennyi.


 
emiel   2018. 10. 15.

0

Nézzétek, ez nem egy tökéletes film, annyit azonban mégis hozzátennék, hogy azon ritkaságok egyike, amelyekben a vígjáték és az akcióelemek annyira jól vannak vegyítve, hogy a sok baki ellenére az egyik legszórakoztatóbb film, amit valaha láttam, és emiatt én csakis ajánlani tudom mindenkinek!

Galéria (10)

Bob Odenkirk
Rob Corddry
Maggie Q
Brandon T. Jackson
Rob Corddry
Joe Anderson
Odette Annable
Maggie Q
Ving Rhames
Jeffrey Tambor