2022.08.31 16:03 Adikgashiik Olvasottság: <100x
1

Copy+Paste

Essünk túl rajta gyorsan, ahogy a ezen a förtelmen is tettem.

Ezt a filmet eleve közutálat övezte, a készítők ezt tudták, meg is értették, csak lesz*rták.

Copy+Paste

Ha vannak filmek amiket, nem szabad/nem érdemes/felesleges újrázni, azok a Bud Spencer és Terence Hill filmek. Ezek a filmek az életünk részeivé váltak, ezeken nőttünk fel, ezeket idézzük a mai napig, 1231xre is megnézi az ember, jól szórakozik rajta, és ez így is marad.

Jelen esetben ez nem így történt, valakinek ugyanis eszébe jutott, hogy kellene egy reboot erről a filmjükről, aztán tessék, itt is van.

Tudom, hogy sokan látatlanban tolták is az 1 csillagokat mindenhol, ez érthető is ezért gondoltam utána járok előtte, mielőtt tőlem is megkapja azt :)


A film már eleve a kórus, kissé átdolgozott zenéjével nyit, aztán, egy bevezetőben képregény formájában elmesélik az eredeti filmet, szépen lerajzolva.

A történet ott kezdőik, ahol az eredeti kb. véget ért, Ben és Kid veszekednek a garázsban a Buggy miatt, majd feltűnik 2 kissrác, akik Bennek a gyerekei (wtf), majd ellopják azt. Útközben két csávó leszólítja őket, azok ellopják a Buggyt, amit irritáló módon gokartnak hívnak szinte végig.

Következő képen már felnőttek, aztán ettől a ponttól kezdve, le van másolva az eredeti film, kezdődik a roncsderbyvel, aminek a fődíja, na itt meglepődtem, mert jött egy hatalmas csavar, igen, egy Buggy. Ugyanúgy a cél előtt kidöglenek, ugyanúgy egyszerre teszik rá a kezüket. A kocsit megnyerik, de a helyi rosszfiú fia azt ellopja tőlük, aztán folytatódik a copy+paste.

Több cselekményt már nem érdemes írni, mindenki ismeri.

akció | vígjáték

Bud Spencer és Terence Hill azonos című filmjének feldolgozása, amiben egy testvérpár összefog, hogy visszaszerezzék apjuk szeretett járgányát. több»

1