Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (április 24-30.)

A következő héten is számíthatunk a Netflixre, ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk. Új sorozataik és filmjeik között lesz dráma, akció, vígjáték, dokumentum, illetve egy kis posztapokaliptikus fantasy is. Következő listánkban összegyüjtöttünk néhány premiert, amelyekre mindenképpen érdemes lesz odafigyelni. Minden érkező produkció egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#5

valóságshow

Netflix

Ken Goldin és hozzáértő csapata vezeti az izgalmas aukciókat ebben a sorozatban, amely egy vezető, ritka gyűjteményekre specializálódott aukciósház belső világába enged... több»

Ken Goldin és csapata kalauzolja el a nézőket világukba ebben a sorozatban, amely egy vezető, ritka gyűjteményekre specializálódott aukciósház belső működését mutatja be.
#4

76 Más néven  (2023)

(6)

akció | krimi | thriller

Netflix

Egy különleges ügynök erkölcsét próbára teszik, amikor beszivárog egy bűnszövetkezetbe, és váratlan kötelék alakul ki közte és a főnök fia között. több»

Ebben az intenzív akcióthrillerben egy különleges ügynök beépül egy bűnszervezetbe, és váratlanul összebarátkozik a főnök kisfiával.
#3

kaland | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy ügyvezető váratlan szakításon megy keresztül, majd elfogad egy megbízást, hogy beépülve megismerkedjen a vietnami turisztikai iparral. több»

Steven Tsuchida rendező új romantikus vígjátéka, amelynek főszereplői Rachael Leigh Cook és Scott Ly. A film egy ügyvezető történetét meséli el, aki elfogad egy megbízást, hogy beépülve többet tudjon meg a vietnami turizmusról. Miközben ott tartózkodik, nemcsak az országba, hanem egy külföldi idegenvezetőbe is beleszeret.
#2

dokumentum

Netflix

Michelle Obama az Oprah Winfreyvel folytatott tanulságos beszélgetésben elmélyül azokban a kihívásokban és élettapasztalatokban, amelyek második bestsellerét formálták. több»

A 2022-es Belső fényünk című bestsellerének utolsó turnéállomásán Michelle Obama bemutatja munkásságát. Barátjával, Oprah Winfrey-vel folytatott széleskörű beszélgetésben a volt First Lady személyes, családi történeteket árul el a gyermekkoráról és a Fehér Házban töltött időszakáról, bölcsességeket oszt meg az önbizalomról, a félelemről és az öregedésről, és gyakorlati tanácsokat ad a modern időkben való élethez. Obama és Winfrey a menopauzától kezdve a társadalmi kérdéseken át a romantikáig mindent érint, és őszinte, olykor megható, olykor komikus, de mindig reális beszélgetést folytat a világról, amelyekben élünk.
#1

akció | dráma | kaland

Netflix

Miközben a betegség halálos új hulláma közeledik, Gus és egy csapatnyi hibrid társa Abbot tábornok (Neil Sandilands) és az utolsó emberek fogságába kerül. Abbot a gyógymód... több»

Miközben a járvány új, halálos hulláma lecsap, Gus (Christian Convery) és egy csapatnyi hibrid társa Abbot tábornok (Neil Sandilands) és az Utolsó Emberek fogságába esik. Abbot a gyógymód megtalálásával akarja megszilárdítani hatalmát, ezért a gyerekeket a fogságban lévő Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar) kísérleteihez használja fel, aki mindent megtesz, hogy megmentse fertőzött feleségét, Ranit (Aliza Vellani). Hogy megvédje barátait, Gus beleegyezik, hogy segítsen Dr. Singhnek, és ezzel sötét utazás veszi kezdetét a származása és anyja, Birdie (Amy Seimetz) szerepe felé a Nagy Összeomláshoz vezető eseményekben. A rezervátumon kívül Tommy Jepperd (Nonso Anozie) és Aimee Eden (Dania Ramirez) összefognak, hogy kiszabadítsák a hibrideket, viszont partnerségük nehézségekbe ütközik, amikor Jepperd titkai napvilágra kerülnek. A Jeff Lemire DC képregénysorozatán alapuló Sweet Tooth producerei Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey Jr, Amanda Burrell és Linda Moran.