75% 84 szavazat
Más néven

Más néven

AKA
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
14
Szereplők (14)
4
Képek (4)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
6
Cikkek (6)
Fórum
Lejátszás

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy különleges ügynök erkölcsét próbára teszik, amikor beszivárog egy bűnszövetkezetbe, és váratlan kötelék alakul ki közte és a főnök fia között.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Morgan S. Dalibert, Alban Lenoir
Ország: Franciaország
Premier: 2023.04.28. | Netflix (2023.04.28.)
 
2024.01.28 Yosihiro

legújabb vélemény

Terminátor másképp

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem a Terminátor jutott eszembe erről a filmről, mikor megnéztem. :) Alban Lenoir egyhangú, monoton, merev arccal ,így lehozni ezt a filmet, hát... Na de nem ezért értékelem jóra ezt a produkciót. Szerintem az akció része rendben volt, és az érzelm... Teljes kritika

2
 
2023.05.02 szemtelen

A kisfiú és a neandervölgyi

Egy valamire való Netflixes beszállító kiporciózta volna legalább nyolc epizódra ezt a kétórás francia filmet. Adam Francoval (Alban Lenior) a főszerepben egy neandervölgyi, keveset beszélő vadember eléggé kanyargós úton megy árkon-bokron keresztül a történetben. Az ember, akit már ötször lőttek le pontatlanul, de minegy, mert egy vagy két nap alatt mindenből felépül, és olyan sikeres, hogy még a gengszterek között élő kisemberke, Joe csodálatát is elnyeri. Szóval a „Más néven” kb ezen a vonalon futó francia akció-thriller, amely a "Szállító" és a "Profi" keveréke. A mixerben túl sok az adalék: tunéziai terroristák, földalatti odú, párizsi robbantások, éjszakai klubbordély, kihelyezett furgonok, szövetségesek, erőszakos gazemberek és gengszterek. Az akciólánc egyetlen picinyke mondanivalója a politikai korrupció. A másik énem szerint ez egy jól megvágott, időnként túlbonyolított, de izgalmas és érdekfeszítő filmalkotás, amiben azért vannak hatalmas érzelmek is. Olykor szórakoztató, ahogy a főszereplő megállíthatatlan akciófiguraként bizonyítja rátermettségét, de kétórás futam kibírható, feltétlenül nézd meg, ha szereted a műfajt

1
 
2023.05.14 Fikatours_blogger

A francia John Wick

Akár azt a címet is adhattam volna, hogy a rossz arcú Jack Reacher, mert ez a film tudja azt, amit az említett amerikai blockbusterek.

0
 
2023.05.21 Lóri Ádámcsik

Jó esti mozi

Egy kicsit Tyler Rake beütése volt a filmnek szerintem, de egész jó kis akciófilmet hoztak össze. A karakter és a főszereplő személye jó, a hangulat jó, akció és bunyó van bőven. Nem lesz klasszikus belőle, de megéri megnézni.

0
 
2023.05.04 Szilárd-Leo


A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sziasztok! Kicsit eltűntem, de ha már visszatértem, meg is néztem egy filmet a Netflixen. Hát, egy jó filmet néztem, a történet pont egy arab országban játszódik. Beépülve egy újságíró elrablásával kezdődik. De közben megszökik, de rosszul sül el minden. Egy felvonás meg is van. A második felvonásban beépül egy maffiavezérhez. Sok-sok lövöldözés és verekedés után egy csattanó. Ennyi.

0