2024.01.28 20:07 Yosihiro Olvasottság: 131x
2

Terminátor másképp

Nekem a Terminátor jutott eszembe erről a filmről, mikor megnéztem. :) Alban Lenoir egyhangú, monoton, merev arccal ,így lehozni ezt a filmet, hát... Na de nem ezért értékelem jóra ezt a produkciót. Szerintem az akció része rendben volt, és az érzelmek táján volt hiányosság.

A történet viszont remek, és akár egy folytatást is el tudnék képzelni. Nekem ami tetszett, az akciójeleneteknél szinte videójátékszerű beállításokat kapunk, ami nem rossz, de pár lassítás még jól jött volna. A látvány nem is annyira volt kiemelkedő, mint a kíváncsiság, hogy a főhős meg tudja-e menteni a gyermeket és a családot. Igen hiányzott az a boldog befejezés, amit elvártam volna egy kialakult szerelemmel.

Terminátor másképp

Sajnos gyorsan lezárták a buszban ezt az egészet, mert így is 2 órás film lett belőle. Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés is jó. A szereplők közül nem emelnék ki senkit, mivel az összhatás adja ki a közepes értéket. A látvány, a hangi és képi effektek jók lettek. Így ezeket figyelembe véve nálam ez egy négy csillagos film, hiszen azért akcióban tud adni a film, leköti az embert, és pici izgalom is, mikor derül fény a kilétére, majd megmenti-e a kisfiút, szóval jó lett, amit érdemes megnézni. Nem a színészi alakítások miatt, hiszen az a közepesnél nem nagyobb, és Alban L., aki Terminátor módjára öli az embereket már már feltűnő, hogy mindent túlél, de mivel ő a főhős, ezt meg is értem. Nekem tetszett az egész film, és csak ajánlani tudom, aki szereti az akció filmeket, az szerintem nem fog csalódni. Üdv: Yosi

76 Más néven  (2023)

akció | krimi | thriller

Egy különleges ügynök erkölcsét próbára teszik, amikor beszivárog egy bűnszövetkezetbe, és váratlan kötelék alakul ki közte és a főnök fia között. több»

2