Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (január 1-7)

A következő héten belépünk az új évbe, ezzel együtt pedig a Netflix legfrissebb és legropogósabb premierjei is megérkeznek a képernyőinkre. Számíthatunk drámákra, thrillerekre, dokumentumfilmekre és akcióra, csak hogy néhány műfajt említsünk. Listánkban a szolgáltató eredeti tartalmaira összpontosítottunk, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen a megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#5

79 Nem versz át  (2024)

(20)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»

Maya Stern megpróbálja feldolgozni férje, Joe brutális meggyilkolását. Amikor azonban Maya dajkakamerát szereltet fel, hogy szemmel tartsa kislányát, megdöbbenve látja, hogy egy ismerős férfi van a házában. A férje, akit halottnak hitt... Sami Kierce őrmester vezeti a Joe halálával kapcsolatos gyilkossági nyomozást, miközben saját titkaival is meg kell küzdenie. Eközben Maya unokahúga és unokaöccse, Abby és Daniel megpróbálják kideríteni az igazságot édesanyjuk néhány hónappal korábbi meggyilkolásáról. Összefügg a két ügy?
#4

dokumentum

Netflix

Egypetéjű ikrek nyolc héten át változtatják étrendjüket és életmódjukat egy egyedülálló tudományos kísérletben, amelynek célja annak feltárása, hogy bizonyos... több»

Egypetéjű ikrek nyolc héten át megváltoztatják étrendjüket és életmódjukat egy egyedülálló tudományos kísérletben, amelynek célja annak feltárása, hogy bizonyos élelmiszerek hogyan hatnak a szervezetre.
#3

60 Kriptocsalás  (2024)

(1)

dokumentum

Netflix

Ebben az igaz bűnügyi dokumentumfilmben három fickó kihasználja a szabadjára engedett kriptopénzpiacot, hogy milliókat csaljon ki a befektetőktől és pazar életmódot... több»

Rendező: Bryan Storkel
Ray Trapani mindig is bűnöző akart lenni, már kisfiúként is. 2017-ben, a Bitcoin-boom gazdasági őrületének közepette a kriptopénzeknél jobb hely a csalók számára nem is létezhetett volna. Így amikor Ray-t egy barátja azzal az ötlettel kereste meg, hogy készítsen egy bankkártyát a kriptókhoz, Trapani azonnal lecsapott a lehetőségre. Csak egy probléma volt: fogalma sem volt, hogyan kell ezt csinálni. De a hamis LinkedIn-profiloknak, a fizetett hírességek támogatásának és az online közösség "gyors meggazdagodás" iránti olthatatlan vágyának köszönhetően a Centra Tech hamarosan naponta több millió dollárt kaszált. Valódi volt? Nem. De működött? Talán.
#2

73 A Sun-fivérek  (2024)

(6)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A film Charles Sunt követi nyomon, a tajpeji gengsztert, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe, de Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját... több»

Amikor egy nagyhatalmú tajvani triád vezetőjét egy titokzatos bérgyilkos lelövi, legidősebb fia, a legendás gyilkos, Charles Sun (Justin Chien) Los Angelesbe utazik, hogy megvédje anyját, Eileent (Michelle Yeoh) és naiv öccsét, Bruce-t (Sam Song Li) - aki eddig semmit sem sejtett családja titkos üzleteiről. Ám ahogy Taipei leghalálosabb társaságai és egy új, felemelkedő frakció egymásnak feszül az uralomért - Charlesnak, Bruce-nak és anyjuknak be kell gyógyítaniuk az elválásuk okozta sebeket, és rá kell jönniük, mit is jelent valójában a testvériség és a család, mielőtt számtalan ellenségük egyike mindannyiukat megöli.
#1

84 A hó társadalma  (2023)

(28) (6)

dráma | életrajzi | kaland | katasztrófafilm

Netflix

Egy rögbicsapat repülőgépe lezuhan egy gleccseren az Andokban. Az a néhány utas, aki túléli a balesetet, a világ egyik legnehezebben túlélhető környezetében találja magát. több»

1972-ben az uruguayi légierő 571-es járata, amelyet azért béreltek, hogy egy rögbicsapatot Chilébe vigyen, lezuhant egy gleccserre az Andok szívében. A 45 utasból csak 29-en élték túl a balesetet, és mivel a világ egyik legkeményebb környezetében találják magukat, kénytelenek extrém intézkedésekhez folyamodni, hogy életben maradjanak.