Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (május 8-14.)

Folytatódik a tavasz utolsó hónapja és vele együtt a legújabb Netflix produkciók áradata is. A jövő héten számíthatunk dokumentumfilmekre, romantikára, animére, posztapokaliptikus tájakra és némi akcióra is. A listában megtaláljátok azokat a premiereket, amelyeket a leginkább érdemes szem előtt tartani az elkövetkező napokban. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

62 A kézbesítő  (2023)

(9)

akció | kaland | sci-fi

Netflix

2071-ben az erősen szennyezett világban az emberek már csak a magasan képzett kézbesítőkben, a Fekete Lovagokban bízhatnak. A történet egy ilyen legendás kézbesítőről szól,... több»

A nem túl távoli jövőben a Föld olyannyira szennyezetté válik, hogy a felszínen tartózkodni kész öngyilkosság. Az emberiség nagy részben különlegesen kiképzett kézbesítőkre hagyatkozik, történetünk is egy ilyen hírhedt, szinte legyőzhetetlen futárról szól.
#5

akció | animáció | kaland

Netflix

Az Ultraman világa Kenji Kamiyama és Shinji Aramaki rendezők szemszögéből az utolsó évadhoz érkezett. Vajon a hat harcos - Ultraman, Seven, Ace, Zoffy, Jack és Taro - véget... több»

Shinjiro kezd rádöbbenni, hogy nem tudja többé kordában tartani képességeit, és küzd, hogy megfékezze őket. Erejét kontrollálhatatlanul szabadjára engedi, a város elpusztul, és emberek sérülnek meg. A társadalom a Ultraman-t az "emberiség ellenségének" kezdi nevezni, és a hőst kiközösítik. Shinjiro egyedül, mindent elveszítve a sors örvényében találja magát. A zűrzavar árnyékában egy baljós idegen erő kezd mozgolódni.
#4

dokumentum

Netflix

Megismerhetjük egy dél-karolinai seriffhivatal tisztjeit, akik minden erejüket bevetve keresik a nyugtalanító körülmények között eltűnt személyeket. több»

A dokumentumfilm-sorozat egyes részeiben megismerhetjük egy sheriffhivatal eltűnt személyekkel foglalkozó részlegének alkalmazottait, akik olyan esetek után nyomoznak, amelyekben kérdéses, hogy az áldozat életben maradt-e, vagy már meghalt - ezért az idő a legfőbb faktor.
#3

dráma | romantikus

Netflix

A bál botránya után Margrethe hercegnő normális életre vágyik, miközben a családi drámákkal küszködve próbálja fenntartani a tökéletes külsőt. több»

A tavalyi bál Margrehte hercegnő számára nagy drámával végződött. Senkinek sem meri elmondani, mi történt azon az éjszakán, amikor kórházba került. Hirtelen a dán királyi család norvégiai látogatást tervez, és Margrethe hercegnő végre találkozhat a jóképű dán herceggel, akivel hónapok óta cseveg. Miközben a családi drámák elkezdenek felgyülemleni a norvég királyi családban, Margrethe elveszik a családjáról való gondoskodás, az erős hercegnő szerepének megformálása, és a szerelem keresésében való sebezhetőség között.
#2

dokumentum

Netflix

Fiktív Netflix-történet a görögországi Makedóniából származó, Ptolemaiosz-dinasztiabeli Kleopátra egyiptomi királynőről, aki 21 évig uralkodott Kr. e. 51 és Kr. e. 30... több»

Jada Pinkett Smith producertől érkezik a dokumentumfilm-sorozat, amely a kiemelkedő és ikonikus afrikai királynők életét mutatja be. Ebben az évadban Kleopátra királynő, a világ leghíresebb, leghatalmasabb és leginkább félreértett asszonya lesz a főszereplő - egy merész királynő, akinek hírhedt szépsége és románcai háttérbe szorították igazi értékét: az intellektusát. Kleopátra a történelem során végtelenül megszépített és átírt ikonná vált. A sorozat újraértékeli lenyűgöző történetét, politikai zsenialitását, valamint az örökségét övező kérdéseket, amelyek továbbra is vita tárgyát képezik.
#1

62 Anya  (2023)

(16) (6)

akció | thriller

Netflix

Miközben veszélyes támadói elől menekül, egy bérgyilkosnő előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, akit korábban elhagyott. több»

Egy halálos bérgyilkosnő előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, akiről évekkel ezelőtt lemondott, miközben veszélyes férfiak elől menekül. A főszerepben Jennifer Lopez látható.