23% 33 szavazat
Az ifjú trónörökös: Margrethe hercegnő

Az ifjú trónörökös: Margrethe hercegnő

Royalteen: Princess Margrethe
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
25
Szereplők (25)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A bál botránya után Margrethe hercegnő normális életre vágyik, miközben a családi drámákkal küszködve próbálja fenntartani a tökéletes külsőt.

(Hupka Adrián)

Ország: Norvégia
Premier: 2023.05.11. | Netflix (2023.05.12.)

Hol nézheted

 
2023.05.16 Idknw

legújabb vélemény

Hát, ez nagyon gyenge lett. Még az első rész nézhető, volt benne egy kis csavar is, de ezt nem bírtam végignézni. A főszereplő lánynak olyan szinten irritáló már csak a nézése is, hogy a filmet teljesen lehúzza. Unalmas és kiszámítható. Nem is értem, miért áll a második helyen a legnézettebb filmek közt a Netflixen.

0
 
2023.05.11 szemtelen

Unalmas és érdektelen

Margrethe hercegnő egy normális tinédzser, de a királyi családhoz való tartozás miatt nem tud normális életet élni. Viselkedése lázadó és lobbanékony, így próbál menekülni a valóságtól az alkohol és a kábítószer segítségével. Ez a módszer – mint oly sok esetben – sikertelen, problémái hamarabb utolérik, mint gondolná. Azt hittem, hogy a kiváltságos osztály és a hétköznapi küzdelmeik újfent lekötik a figyelmemet, ám ezúttal sekélyes próbálkozásnak bizonyult a produkció, ami számomra unalmas és érdektelen volt. Erőlködésnek tűnt, ahogy mélyebb mondanivalót próbáltak eredménytelenül belém tuszkolni, vagyis nekem nem jött be. Sem tartalmában, sem művészileg nem egy átütő produkció ez a romantikus dráma, valószínűleg nem hagy nagy lábnyomot a filmtörténetben sem. Viszont van egy tény, miszerint ezek a tinifilmek évről évre a legnézettebbek a streaming hálózat programjai között.

0
 
2023.05.11 mártilány

Jesszus, ennyit rinyálni a semmiről. Ha másért nem, ezért elismerésem az íróknak, de inkább ne nézzétek meg.

0