Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
25
Vélemények
26
Képek
20
Videók
 
Timcsi   2019. 04. 02.

legújabb vélemény

Sok izgalom és történés a korábbi részekhez hasonlóan nincs benne. Eléggé jellegtelen alkotás.

 
Shelby07   2018. 01. 04.

Jelentősen jobb alkotás volt mint az előző része, bár még mindig erőltetettnek és soknak érzem. A színészek valószínűleg nem a legprofibb szerepüket tudhatják maguk mögött, de hogy is lehetne egy ilyen filmet megnyerően eljátszani? Azért adok 3 csillagot meg számomra "élvezhetőbb" volt mint az első része, de mint ahogy az s, ez is egyszer nézhető és többször nem is érdemes.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 06. 24.

Jobb, mint az első, de még mindig gyenge

A magam részéről azt az elvet vallom, hogy mindennek adni kell egy esélyt és csak utána mondhatod rá, hogy rossz. Ennek ellenére sokan úgy szidják a Szürke ötven árnyalatát, hogy nem is nagyon tudják miről van szó, csak hát vannak olyan dolgok, amiket ciki szeretni. Mivel végigverekedtem magam E L James trilógiáján, kétszer megnéztem az első részt és most pedig a másodikat, így teljes joggal meglehet róla a negatív véleményem. Ami a regényeket illeti, a béna félrefordítások ellenére (sokan mondják, hogy eredeti nyelven amúgy sokkal élvezetesebb a mű) még az első rész volt a legolvasmányosabb (mert abban még van valami eredeti, amivel eddig még nem próbálkoztak, aztán most már sorra jelennek... több»

 
Deku   2018. 03. 13.

Igazi pusztulat volt ez a film akárcsak a többi része. Gyakorlatilag semmi értelme nem volt a történetnek. Így én a karaktereket sem tudnám értékelni és nem is lenne sok értelme az az igazság.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 07.

Miért is lett gyenge ez a film?!... Első, mert a könyv is elég gyenge folytatást produkált és hát ismerjük a közmondást: Sz**ból nehéz várat építeni. Másodrészt a készítők alapvető emberi gesztusokra, kifejezésekre nem figyeltek oda... nincs olyan ember aki nem a mondandója elején jelzi mimikával az érzést a való életben. Christian Grey rend szerint a mondat közepén kezdett el grimaszolgatni.... De a színésznő társ sem a kifejező arcmimikájáról híres. Semmi izgalom nincs ebben a filmben. Nem történik semmi, csak szex de az 12x. Tudom hogy az egész erre megy ki és hogy ez egy soft porno semmi több. Mégis én vártam volna valami bonyodalmat, lehet én tettem magsra a mércét és nem vagyok a film színvonalával megegyező sekélyességi szinten, de nekem semmit nem nyújtott ez a film kivéve hogy néhány szexuális segédeszközről megtudtam hogy micsoda és mire kell használni... nem mintha eszembe jutna bármikor is ilyesmivel kísérletezni.

 
Ajánlani szinte felesleges. Aki nem ábrándult ki az első részből, az ebből sem fog. Akkor egy romantikus BDSM filmet ígértek, most egy sötétebb BDSM thrillert. Mondjuk egyik sem jött be, de ilyenek a reklámok. 3,5/10 több»
 
E. L. James és férjura, aki a forgatókönyvért felelt (az írni nem tudás, úgy fest, családi vonás), valamennyit azért sikeresen átad ebből a szadomazo témakörből: ezt a nézőkínzó mozit valaki élvezi. 25/100 több»
 
Esküszöm, hogy a Valentin napot és a Valentin napi filmeket azért találták ki, hogy a férfiakat ezzel büntessék a sok képregény film és sci-fi miatt, amikre a barátnőiket elcipelik néha. A különbség a kettő között alapvetően az, hogy a képregény filmek, avagy a fiúk kedvencei legtöbbször tetszenek az arra “elrángatott” barátnőknek is. A februárra időzített romantikus filmek viszont elég kis százaléka bejövős a pasiknak.(2/5)

A film összbevétele 381 545 846 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 356 667 179 forintot termelt. A hazai mozik összesen 262 080 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Jamie Dornan és Dakota Johnson két, meglehetősen eltérő módját választotta a szexjelenetekre való felkészüléshez: a színésznő megivott egy pohár whiskyt, míg a színész edzéssel hangolódott ezekre a szcénákra.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Állítólag sokak szerint Grey nem volt elég szexi borotvált arcszőrzettel az első részben, így a folytatásba direkt került bele több olyan jelenet, amelyben Jamie Dornan borostásan szerepel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jamie Dornan az első részben nem volt elégedett a testével, ugyanis csupán öt héttel a forgatások megkezdése előtt választották ki Grey szerepére, így nem volt elég ideje felkészülni. Már akkor eldöntötte, hogy a forgatásra még jobban kigyúrja magát.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.