Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
77

Adéle élete - 1-2. fejezet (2013)

La vie d'Adèle - Chapitres 1 et 2
Filmadatlap
 
21
Szereplők
18
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Mia1982   2019. 11. 16.

legújabb vélemény

Elég sok unalmas járat volt benne, egy-két jelent viszont jól sikerült, gondolom mindenki kitalálja melyikre gondolok, amúgy felejthető.

 
Artemisia   2017. 12. 10.

Semmilyen történet feleslegesen elnyújtva, meztelenkedéssel és hatásvadász,közönséges, ízléstelen erotikus jelenetekkel teletűzdelve, idegesítő és utálatos karakterekkel,unszimpatikus szereplőkkel fűszerezve.Szürke 50 árnyalata szintű giccses műanyag sztori ma divatos csomagolásban, amire rá is haraptak Cannasban is, noha csupán egy bármelyik kalapból kihúzható tömeggyártmány.


 
Deku   2017. 08. 30.

Számomra nem érte el azt a hatást amire én vállalkoztam. Emiatt pedig nem volt remek a film. Konkrétan nem érte meg a belé fektetett időt. A történet tetszett volna de nem így.

 
Szivárvány1   2016. 10. 23.

Nagyon érzelmes szerelmi csalódás, szerelmi történet. Nagyon valósághű és pont azt mutatja a nézői szemeknek amire kíváncsiak a vásznon. Kíváncsi leszek, ha lesz folytatás nagyon. Érdekel a karakterek sorsa.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 16.

Meleg témájú filmek közül az egyik legjobb bár egy kevés valós történet még elfért volna a sok pucérság és érzelmi katyvasz között. A vége számomra nagyon lehangoló volt.

A film összbevétele 7 379 806 dollár volt (imdb.com).

 

Seydoux a filmszerep kedvéért festészeti és szobrászati továbbképzésen vett részt, számos művészettörténeti és filozófiai témájú könyvet tanulmányozott.

(Bogi87)
 

Seydoux elszánt edzésbe kezdett azért, hogy a forgatás idejére férfiasabb külseje legyen.

(Bogi87)
 

Léa Seydoux hajának elkészítésének minden nap több órát dolgoztak a fodrászok.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.