Az Emoji-film tarolt az Arany Málnán

Ha már Oscar és a legjobb filmek, akkor Hollywood nem mulasztja el, hogy a legrosszabb alkotásokról is megemlékezzen a díjátadó előtt egy nappal.

Idén Az Emoji-film tarolta le a díjátadót, és olyan filmeket előzött meg a legrosszabb film kategóriájában, mint a Baywatch, A sötét ötven árnyalata, A múmia és a Transformers: Az utolsó lovag – ami azért nem kis teljesítmény.

Sőt, a film további 3 díjat is magáénak tudhat: a legrosszabb rendezés, a legrosszabb forgatókönyv és a legrosszabb 'onscreen combo' díját. Hogy pontosan melyik két karakter interakciója érdemelte ki ezt a titulust, azt nem részletezték: gyakorlatilag bármelyik.  Anthony Leondis rendező valóban nem kis elismerést váltott ki a kritikusokból – és ez egyáltalán nem lepett meg senkit, mivel a film nyitó hétvégéjén nulla százalékon állt a Rotten Tomatoes-on. Ezt azóta feltornázta hatra.

A legrosszabb színésznő díját az öreg nőnek maszkírozott Tyler Perry kapta a Boo 2! A Madea Halloween–ért, míg a legrosszabb férfi színészi teljesítmény elismerését Tom Cruise játszotta össze a Múmiában. A legrosszabb női mellékszereplő Kim Basinger lett a Sötét ötven árnyalatában, míg a legrosszabb férfi mellékszereplő Mel Gibson a Megjött apuci 2-ben.

A sötét ötven árnyalata még egy díjat bezsebelt: a legrosszabb folytatásét, a Rotten Tomatoes különdíját pedig (amit az a film kap, ami annyira rossz, hogy már jó) a Baywatch kapta.