Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
51

Az Emoji-film (2017)

The Emoji Movie
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
31
Képek
12
Videók
Az Emoji-film
 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

Sokkal jobbat vártam, számomra egy nagy csalódás volt ez az alkotás. Az emojik sem voltak túl megnyerőek.

 
Lamboh   2017. 10. 08.

Szerintem nem olyan rossz, mint ahogy azt sokan (konkrétan majdnem mindenki) állítják, de abban igazat adok, hogy gyenge lett. Magát az emojis ötletet én jónak tartom, csak a kivitelezés nem sikerült úgy, ahogy azt a készítők elképzelték. Emiatt pedig hiába akartak valami érdekeset csinálni, egy tizenkettő egy tucat mesét hoztak össze.


 
GedyPapa   2017. 11. 03.

Nem egyszerűen rossz a film, hanem irgalmatlanul buta...És butának tartja azt is, aki megnézi. Adtam neki egy esélyt, de képtelen voltam megnézni. Sok-sok agyradír amerikai filmet láttam már, de ez még annak is rossz. Még vicces sem volt, pedig azzal szokták a rosszságot kompenzálni. Ennél a bűngyenge filmnél még ez se sikerült...

 
felicity   2017. 08. 05.

Ez a film izgalmas, kalandos és cuki :). A kedvenc emoji figuráim is játszanak benne. (de sajnos nem az összes)

 
HETEDIK   2019. 01. 03.

Hát igen, vannak filmek, amiket a mai facebookos instagrammos twitteres világunk termel ki, ez tipikusan olyan. Alacsony IQ szintű felnőtteknek és gyermekeknek ajánlott, amúgy messziről kerülendő agyzsibbasztás.

 
Öngyilkos trollkodásnak mondjuk nem rossz, de minden másnak szinte értékelhetetlen, hiába próbálták meg mégiscsak becsomagolni valamiféle basic-tanmesébe az outsider emojiról, akibe sokkal több érzelem szorult, mint amit elvárnak tőle. 15/100 több»
 
Az Emoji-film nagyon könnyen befogadható. A lehúzó kritikákkal ellentétben, rendkívül érdekes és figyelemfelkeltő történetet kapunk. Olyan témákat érintve, amelyek ténylegesen fontosak és érdemes róluk kommunikálni később is a fiatalabbakkal.

8/10 több»
 

2018-ban megkapta az Arany Málna díjat.

(Norbi)
 

Az Emoji-film nagyon hamar felkerült az IMDB legrosszabb filmeket összegyűjtő listájába. Jelenleg (2017. aug. 15) 1,8 ponton áll a 10 fokú skálán.

(GedyPapa)
 

A filmben 250 különböző emojit építettek be az alkotók.

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.