Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
49%

Az Emoji-film (2017)

The Emoji Movie
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
31
Képek
11
Videók
Az Emoji-film
 
hotelkunde12a@gmail.com   2019. 08. 19.

legújabb vélemény

Nekem annyira nem tetszett de nem is volt olyan rossz.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

Sokkal jobbat vártam, számomra egy nagy csalódás volt ez az alkotás. Az emojik sem voltak túl megnyerőek.


 
HercegPeter   2019. 06. 25.

Ez egy több rajzfilmből összetákolt, gyenge és kifejezetten felejthető alkotás. Leginkább az Agymanókból merítettek ötletet, de többek között a Shrek is adott készítőknek ötleteket. Nagyon sok az erőltetett szóvicc, főleg a kézzel kapcsolatban. Sajn... több»

 
Lamboh   2017. 10. 08.

Szerintem nem olyan rossz, mint ahogy azt sokan (konkrétan majdnem mindenki) állítják, de abban igazat adok, hogy gyenge lett. Magát az emojis ötletet én jónak tartom, csak a kivitelezés nem sikerült úgy, ahogy azt a készítők elképzelték. Emiatt pedi... több»

 
GedyPapa   2017. 11. 03.

Nem egyszerűen rossz a film, hanem irgalmatlanul buta...És butának tartja azt is, aki megnézi. Adtam neki egy esélyt, de képtelen voltam megnézni. Sok-sok agyradír amerikai filmet láttam már, de ez még annak is rossz. Még vicces sem volt, pedig azzal... több»

 
HETEDIK   2019. 01. 03.

Hát igen, vannak filmek, amiket a mai facebookos instagrammos twitteres világunk termel ki, ez tipikusan olyan. Alacsony IQ szintű felnőtteknek és gyermekeknek ajánlott, amúgy messziről kerülendő agyzsibbasztás.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Szörnyen unalmas és semmitmondó mese. Talán a barátság egy mint főbb motívum megjelenik, de ennyi a történet. Gagyi és ritka rossz történet. Az animáció szép és a zenék pörgősek, de ez kevés, még egy kisgyerekeknek szóló mesénél is.

A film összbevétele 217 776 646 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 163 591 506 forintot termelt. A hazai mozik összesen 126 978 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

2018-ban megkapta az Arany Málna díjat.

(Norbi)
 

Az Emoji-film nagyon hamar felkerült az IMDB legrosszabb filmeket összegyűjtő listájába. Jelenleg (2017. aug. 15) 1,8 ponton áll a 10 fokú skálán.

(GedyPapa)
 

A filmben 250 különböző emojit építettek be az alkotók.

(GedyPapa)
 

A film bejelentését igen negatívan fogadták a közösségi média felületein. Az első előzetes 2017. januárjáig több mint 79 ezer dislike-ot kapott a YouTube-on.

(hp )
 

A film bejelentését igen negatívan fogadták a közösségi média felületein. Az első előzetes 2017. januárjáig több mint 79 ezer dislike-ot kapott a YouTube-on.

(hp )
 

A film teljes cselekménye egy okostelefonban játszódik.

(hp )
 

A Sony 2016. december 20-án rukkolt elő az első beharangozó előzetessel.

(hp )
 

A megfilmesítés jogaiért kemény harcot vívott a Warner Bros. a Paramount Pictures és a Sony Pictures Animation. 2015. július 21-én a Sony bejelentette, hogy ők filmesítik az Emojikat.

(hp )
 

Az Emoji-film előtt a nézők a Puppy című rövidfilmet nézhetik végig, mely a Hotel Transylvania spinoffja.

(hp )
 

A film premierje eredetileg 2017. augusztus 11-én lett volna, de a stúdió végül egy héttel korábbra hozta a bemutatót.

(hp )
 
Öngyilkos trollkodásnak mondjuk nem rossz, de minden másnak szinte értékelhetetlen, hiába próbálták meg mégiscsak becsomagolni valamiféle basic-tanmesébe az outsider emojiról, akibe sokkal több érzelem szorult, mint amit elvárnak tőle. 15/100 több»
 
Az Emoji-film nagyon könnyen befogadható. A lehúzó kritikákkal ellentétben, rendkívül érdekes és figyelemfelkeltő történetet kapunk. Olyan témákat érintve, amelyek ténylegesen fontosak és érdemes róluk kommunikálni később is a fiatalabbakkal.

8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.