Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
51

Az Emoji-film (2017)

The Emoji Movie
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
31
Képek
11
Videók
Az Emoji-film
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
hotelkunde12a@gmail.com   2019. 08. 19.

legújabb vélemény

Nekem annyira nem tetszett de nem is volt olyan rossz.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

Sokkal jobbat vártam, számomra egy nagy csalódás volt ez az alkotás. Az emojik sem voltak túl megnyerőek.


 
HercegPeter   2019. 06. 25.

Ez egy több rajzfilmből összetákolt, gyenge és kifejezetten felejthető alkotás. Leginkább az Agymanókból merítettek ötletet, de többek között a Shrek is adott készítőknek ötleteket. Nagyon sok az erőltetett szóvicc, főleg a kézzel kapcsolatban. Sajnos biztos fognak még hasonló ostoba meséket készíteni, mert olyan világban élünk, ahol a fiatalok jobban kötődnek egy emoji-hoz, mint egy hús-vér emberhez.

 
Lamboh   2017. 10. 08.

Szerintem nem olyan rossz, mint ahogy azt sokan (konkrétan majdnem mindenki) állítják, de abban igazat adok, hogy gyenge lett. Magát az emojis ötletet én jónak tartom, csak a kivitelezés nem sikerült úgy, ahogy azt a készítők elképzelték. Emiatt pedig hiába akartak valami érdekeset csinálni, egy tizenkettő egy tucat mesét hoztak össze.

 
GedyPapa   2017. 11. 03.

Nem egyszerűen rossz a film, hanem irgalmatlanul buta...És butának tartja azt is, aki megnézi. Adtam neki egy esélyt, de képtelen voltam megnézni. Sok-sok agyradír amerikai filmet láttam már, de ez még annak is rossz. Még vicces sem volt, pedig azzal szokták a rosszságot kompenzálni. Ennél a bűngyenge filmnél még ez se sikerült...

 
Öngyilkos trollkodásnak mondjuk nem rossz, de minden másnak szinte értékelhetetlen, hiába próbálták meg mégiscsak becsomagolni valamiféle basic-tanmesébe az outsider emojiról, akibe sokkal több érzelem szorult, mint amit elvárnak tőle. 15/100 több»
 
Az Emoji-film nagyon könnyen befogadható. A lehúzó kritikákkal ellentétben, rendkívül érdekes és figyelemfelkeltő történetet kapunk. Olyan témákat érintve, amelyek ténylegesen fontosak és érdemes róluk kommunikálni később is a fiatalabbakkal.

8/10 több»

A film összbevétele 217 776 646 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 163 591 506 forintot termelt. A hazai mozik összesen 126 978 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

2018-ban megkapta az Arany Málna díjat.

(Norbi)
 

Az Emoji-film nagyon hamar felkerült az IMDB legrosszabb filmeket összegyűjtő listájába. Jelenleg (2017. aug. 15) 1,8 ponton áll a 10 fokú skálán.

(GedyPapa)
 

A filmben 250 különböző emojit építettek be az alkotók.

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.