Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
50

Az Emoji-film

(The Emoji Movie)
 
29
13
9
31

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Lamboh   2017. 10. 08.

Szerintem nem olyan rossz, mint ahogy azt sokan (konkrétan majdnem mindenki) állítják, de abban igazat adok, hogy gyenge lett. Magát az emojis ötletet én jónak tartom, csak a kivitelezés nem sikerült úgy, ahogy azt a készítők elképzelték. Emiatt pedig hiába akartak valami érdekeset csinálni, egy tizenkettő egy tucat mesét hoztak össze.

 
czigler.nora   2017. 10. 19.

Elég szomorú, hogy emberek tényleg csak smiley-k/emojik segítségével tudnak kommunikálni.. tényleg megérettünk a pusztulásra. A verbális kommunikáció kihalóban van.

 
felicity   2017. 08. 05.

Ez a film izgalmas, kalandos és cuki :). A kedvenc emoji figuráim is játszanak benne. (de sajnos nem az összes)

 
GedyPapa   2017. 11. 03.

Nem egyszerűen rossz a film, hanem irgalmatlanul buta...És butának tartja azt is, aki megnézi. Adtam neki egy esélyt, de képtelen voltam megnézni. Sok-sok agyradír amerikai filmet láttam már, de ez még annak is rossz. Még vicces sem volt, pedig azzal szokták a rosszságot kompenzálni. Ennél a bűngyenge filmnél még ez se sikerült...

 
Gyalog őrmester Nézhetetlen  2017. 11. 27.

Én nagyon szeretem a vicces, néhol röhejes animációs filmeket, de ez borzasztó. Senkinek sem ajánlom. Az egyik haverom be akart rángatni a moziba, hogy nézzük meg. Hála istennek nem mentem, inkább máskor néztem meg, de bárcsak ne tettem volna.

 
Öngyilkos trollkodásnak mondjuk nem rossz, de minden másnak szinte értékelhetetlen, hiába próbálták meg mégiscsak becsomagolni valamiféle basic-tanmesébe az outsider emojiról, akibe sokkal több érzelem szorult, mint amit elvárnak tőle. 15/100 több»
 
Az Emoji-film nagyon könnyen befogadható. A lehúzó kritikákkal ellentétben, rendkívül érdekes és figyelemfelkeltő történetet kapunk. Olyan témákat érintve, amelyek ténylegesen fontosak és érdemes róluk kommunikálni később is a fiatalabbakkal.

8/10 több»
 

Az Emoji-film nagyon hamar felkerült az IMDB legrosszabb filmeket összegyűjtő listájába. Jelenleg (2017. aug. 15) 1,8 ponton áll a 10 fokú skálán.

(GedyPapa )
 

A filmben 250 különböző emojit építettek be az alkotók.

(GedyPapa )
 

A film bejelentését igen negatívan fogadták a közösségi média felületein. Az első előzetes 2017. januárjáig több mint 79 ezer dislike-ot kapott a YouTube-on.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.