Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
38

Az Emoji-film

(The Emoji Movie)
 
ricsiken Nézhetetlen  2017. 08. 30. 11:15

Nem tudtam rajta elmosolyodni sem. 1-2 jelenetet érdekesnek találtam,de ez minden. Volt amikor egyszerűen csak a fejemet fogtam ,hogy : Mi van?! Senkinek sem ajánlom aki mégis megnézné számoljon arra hogy azt a kb. 1 órát és 20 percet soha nem kapja vissza az életében. Tényleg csodálatos,hogy valaki több módon ki tudja fejezni magát, !!SPOILER!! :

De ezt a Csaj mondta a srácnak az emoji miatt. Könyörgöm, az tényleg annyira csodálatos ,hogy annyira híján van az érzelemkifejezésnek ,hogy saját maga képtelen kifejezni? Ahhoz is a telefonja kell. Ráadásul még a csajnak is bejön ,hogy a srác annyira nyúl ,hogy csak a telefonjával tudja kifejezni az érzéseit. A törlés meg nem kell,mert megkedvelte a telóját és felszedte a csajt. A srác azért volt dühös ,mert a telefonja nem szedte fel neki a csajt. Tegye le a telefont és menjen oda vagy felejtse el. Lehúzza az adatkábelről és mégse törli (oké gyerekek miatt le van egyszerűsítve),de ez nem így működik. Gyerek lehúzza akkor a megnyirbált szoftver nem áll fel újra. Nem vagyok képes visszaemlékezni több momentumra a filmből,mert annyira jelentéktelem ,hogy az agyam TÖRLI! Haha TÖRLI értitek. Nesztek elveszett poén.

 
felicity  2017. 08. 05. 21:07

Ez a film izgalmas, kalandos és cuki :). A kedvenc emoji figuráim is játszanak benne. (de sajnos nem az összes)

 
Lamboh  2017. 10. 08. 18:23

Szerintem nem olyan rossz, mint ahogy azt sokan (konkrétan majdnem mindenki) állítják, de abban igazat adok, hogy gyenge lett. Magát az emojis ötletet én jónak tartom, csak a kivitelezés nem sikerült úgy, ahogy azt a készítők elképzelték. Emiatt pedig hiába akartak valami érdekeset csinálni, egy tizenkettő egy tucat mesét hoztak össze.

 
despy  2017. 08. 04. 17:35

Nem tudok sok mindent elmondani erről a meséről. Az ember azt gondolná, hogy nagyon aranyos, és a történet akár az is lehetne vagy épp a morális mondanivalója. Ám mindez egy szörnyen ötlettelen megvalósításban ölt testet. Ez a koncepció szerintem már nagyon a véglet. Sokszor nagyon primitív a humora, amit nem mernék megmutatni egy gyereknek sem.

 
Koniv  2017. 07. 29. 20:33

Nekem végig az volt az érzésem, hogy az Inside Out ötletét hozták végig. Sajnos ugyanezt a sémát ezzel a külsővel nem lehet megcsinálni. Szörnyen nevetséges az egész film elgondolása, egy olyan világot épít fel, ami nem csupán elrugaszkodott, hanem elképzelhetetlen. Ez már nem a fantázia szárnyalása, hanem egy szörnyen ostoba film.

VOX.hu - Az Emoji-film
Öngyilkos trollkodásnak mondjuk nem rossz, de minden másnak szinte értékelhetetlen, hiába próbálták meg mégiscsak becsomagolni valamiféle basic-tanmesébe az outsider emojiról, akibe sokkal több érzelem szorult, mint amit elvárnak tőle. 15/100
Movieaddicts: Az Emoji-film
Az Emoji-film nagyon könnyen befogadható. A lehúzó kritikákkal ellentétben, rendkívül érdekes és figyelemfelkeltő történetet kapunk. Olyan témákat érintve, amelyek ténylegesen fontosak és érdemes róluk kommunikálni később is a fiatalabbakkal.

8/10
 

Az Emoji-film nagyon hamar felkerült az IMDB legrosszabb filmeket összegyűjtő listájába. Jelenleg (2017. aug. 15) 1,8 ponton áll a 10 fokú skálán.

(GedyPapa)
 

A filmben 250 különböző emojit építettek be az alkotók.

(GedyPapa)
 

A film bejelentését igen negatívan fogadták a közösségi média felületein. Az első előzetes 2017. januárjáig több mint 79 ezer dislike-ot kapott a YouTube-on.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.