Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
50

Az Emoji-film (2017)

The Emoji Movie
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
31
Képek
12
Videók

Vélemények: Az Emoji-film (2017)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Lamboh   2017. 10. 08.

Szerintem nem olyan rossz, mint ahogy azt sokan (konkrétan majdnem mindenki) állítják, de abban igazat adok, hogy gyenge lett. Magát az emojis ötletet én jónak tartom, csak a kivitelezés nem sikerült úgy, ahogy azt a készítők elképzelték. Emiatt pedig hiába akartak valami érdekeset csinálni, egy tizenkettő egy tucat mesét hoztak össze.

 
felicity   2017. 08. 05.

Ez a film izgalmas, kalandos és cuki :). A kedvenc emoji figuráim is játszanak benne. (de sajnos nem az összes)


 
GedyPapa   2017. 11. 03.

Nem egyszerűen rossz a film, hanem irgalmatlanul buta...És butának tartja azt is, aki megnézi. Adtam neki egy esélyt, de képtelen voltam megnézni. Sok-sok agyradír amerikai filmet láttam már, de ez még annak is rossz. Még vicces sem volt, pedig azzal szokták a rosszságot kompenzálni. Ennél a bűngyenge filmnél még ez se sikerült...

 
MKristijan   2018. 01. 21.

Elkezdtem nézni először elaludtam, aztán valamennyivel pihentebben, megint elaludtam. Szerintem a repülős utakon ezt kellene bevetni a jeltag ellen. Tuti siker. Semmi értelme.

 
Norbert93   2018. 07. 27.

Szerencsére itthon néztem, így nem kellett végigszenvednem, hanem 30 perc után kikapcsolhattam és nézhettem normális filmet.

 
BoBamburg   2017. 12. 03.

Teljesen jó kis animációs film, nem igazán értem mi ez a nagy lehúzás körülötte. Semmivel se rosszabb, mint a többi mostanában kijött animációs film (pl. kis kedvencek titkos élete vagy bébi úrnál számomra sokkal szórakoztatóbb volt).

 
czigler.nora   2017. 10. 19.

Elég szomorú, hogy emberek tényleg csak smiley-k/emojik segítségével tudnak kommunikálni.. tényleg megérettünk a pusztulásra. A verbális kommunikáció kihalóban van.

 
Gyalog őrmester Nézhetetlen  2017. 11. 27.

Én nagyon szeretem a vicces, néhol röhejes animációs filmeket, de ez borzasztó. Senkinek sem ajánlom. Az egyik haverom be akart rángatni a moziba, hogy nézzük meg. Hála istennek nem mentem, inkább máskor néztem meg, de bárcsak ne tettem volna.

 
Megamovie   2018. 07. 31.

Megnéztem és gondoltam ha más nem majd az alapkoncepciót legalább jól használják fel ,de sajnos a film szereplői és humor világa megragadt az alapári debil humor szintjén. Ráadásul az animációra se tudom azt mondani hogy szép, nincsenek benne nonverbális rejtett gegek. Összességében egyszer meglehet nézni,de a minőségi animációs filmek kedvelőinek nem ajánlom.

 
kispista5   2018. 01. 23.

Biztos vagyok benne, hogy aki használt már emojit, és megnézi ezt a filmet, megsértődik, hogy írástudatlan hülyének nézik. Ezt tükrözi az IMDB pontszám is. A sértődést. Pedig a film izgalmas, szórakoztató, informatikailag helytálló (már amennyire lefesthető a telefon programja). Vigyázat, az élet értelme 42, ebben csak emojik szerepelnek.

 
ricsiken Nézhetetlen  2017. 08. 30.

Nem tudtam rajta elmosolyodni sem. 1-2 jelenetet érdekesnek találtam,de ez minden. Volt amikor egyszerűen csak a fejemet fogtam ,hogy : Mi van?! Senkinek sem ajánlom aki mégis megnézné számoljon arra hogy azt a kb. 1 órát és 20 percet soha nem kapja vissza az életében. Tényleg csodálatos,hogy valaki több módon ki tudja fejezni magát, !!SPOILER!! : De ezt a Csaj mondta a srácnak az emoji miatt. Könyörgöm, az tényleg annyira csodálatos ,hogy annyira híján van az érzelemkifejezésnek ,hogy saját maga képtelen kifejezni? Ahhoz is a telefonja kell. Ráadásul még a csajnak is bejön ,hogy a srác annyira nyúl ,hogy csak a telefonjával tudja kifejezni az érzéseit. A törlés meg nem kell,mert megkedvelte a telóját és felszedte a csajt. A srác azért volt dühös ,mert a telefonja nem szedte fel neki a csajt. Tegye le a telefont és menjen oda vagy felejtse el. Lehúzza az adatkábelről és mégse törli (oké gyerekek miatt le van egyszerűsítve),de ez nem így működik. Gyerek lehúzza akkor a megnyirbált szoftver nem áll fel újra. Nem vagyok képes visszaemlékezni több momentumra a filmből,mert annyira jelentéktelem ,hogy az agyam TÖRLI! Haha TÖRLI értitek. Nesztek elveszett poén.

 
Sheeny004   2017. 12. 12.

Mint már írtam egy filmnél kimondott azokat nézzük párommal amikről "rossz" vagy éppen "gyenge" értékelés van. Nem értem miért ilyen ennek a filmnek az értékelése. Szerintem egy egész jó fantáziadús kis animációs kaland. Kicsit.. hát.. hogy is mondjam.. Hasonlít a való világra. Manapság is az van hogy raksz egy mosolygós fejet szóval te Boldog vagy. Itt is Emoji jelekkel mutatják ki érzelmüket, ez a tipikus online élet. Szerintem a filmnek igenis van mondanivalója, csak nem mindenki tudja értelmezni.

 
Freemoney   2018. 08. 18.

Ez a film rettenetes a néző számára. Kész agymosás. Azok a gyerekek akik még nem voltak rá függve a mobilra, azok is rá fognak. Az emoji k élnek a mobilban, és csak akkor van "életük" ha azt használod. Atya isten. Le se kellett volna vetíteni ezt a sz@rt! Meg csak úgy tudja ki mutatni az érzelmeit, ha nála van a mobilja. Mert, mobil nélkül egy senki! Ne nézd meg! Undorító!

 
despy   2017. 08. 04.

Nem tudok sok mindent elmondani erről a meséről. Az ember azt gondolná, hogy nagyon aranyos, és a történet akár az is lehetne vagy épp a morális mondanivalója. Ám mindez egy szörnyen ötlettelen megvalósításban ölt testet. Ez a koncepció szerintem már nagyon a véglet. Sokszor nagyon primitív a humora, amit nem mernék megmutatni egy gyereknek sem.

 
Koniv   2017. 07. 29.

Nekem végig az volt az érzésem, hogy az Inside Out ötletét hozták végig. Sajnos ugyanezt a sémát ezzel a külsővel nem lehet megcsinálni. Szörnyen nevetséges az egész film elgondolása, egy olyan világot épít fel, ami nem csupán elrugaszkodott, hanem elképzelhetetlen. Ez már nem a fantázia szárnyalása, hanem egy szörnyen ostoba film.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.