Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Óriásláb fia (2017)

The Son of Bigfoot
Filmadatlap
 
21
Szereplők
2
Vélemények
25
Képek
4
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 06. 02.

Mostanában tömegesen készítik, a gyerekeknek az animációs filmeket, és szerintem az nem jó példa, amelyikben a hatalom hajszolása megjelenik. Sajnos ebben a mesében ez jelen van, mivel a hajnövesztő cég vezetője, azért akarja elkapni óriáslábat, hogy újra regenerálódó szövetet szerezve beépítse technológiájába. A különc kisfiú apját keresné, miután rájön, hogy valójában életben van, ami szintén negatív gondolatokat ébreszthet a gyerekekben. Nyomozása sikerrel jár, de nem várt fordulatot is vesz, egyrészt azért, mert óriáslábhoz vezetnek a nyomok, másrészt, mert a gonoszt is nyomra vezetik. Ennyi ízelítő után jön egy már megszokott, de elég szép grafikával készített és jó humorral ellátott cselekmény, de a végkifejlet annál kézenfekvőbb. vannak benne aranyos állatfigurák is, ami nekem személy szerint tetszett.

 
Megamovie   2018. 08. 01.

Aranyos kis történet egy apa és egy fiú egymáshoz való viszonyáról.A sztori közepes volt, de az animáció és a zene kárpótoltak némileg ezért. Egyedül a főgonosszal voltak problémáim mivel eléggé jellegtelen volt,de ezt leszámítva egy nagyon korrektül összerakott kis mese, csak ajánlani tudom.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.