Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
73

Nyuszi suli - Az aranytojás őrzői

( Die Häschenschule: Jagd nach dem goldenen Ei)
 
lakilúk  2017. 04. 18. 04:32

Hát én nem dobtam hátast tőle, azért láttunk már ennél sokkal színvonalasabb (mind látványában, mind történetében) . Nem mondom, hogy rossz lenne, csak olyan esetlen kissé, meg átlagos.

 
cvölf  2017. 04. 16. 02:28

Nagyon igaza van az előttem szólónak, valóban az alacsonyabb korosztály fogja majd a leginkább élvezni, de még így is igen kellemes csalódást okozott számomra. Az animáció minősége azért itt-ott hagy kivetnivalót maga után, de hát tudom én, hogy nem a Pixar költségvetéséből készült. Jó volt ez összességében.

 
doktorfaust  2017. 04. 15. 12:30

Nagyon cuki kis animációs film lett, tökéletesn hangolódás a húsvétra. :) Kimondottan bejött ez a klasszikusabb animáció, kimondottan szépen rajzolták meg. Tudom ajánlani!

 
ollggaalek  2017. 04. 13. 10:51

Nekem tetszett, és kész. Nem akar túl sokat ez a film, és tényleg, inkább a gyerekeknek szól (és talán még inkább a kimondottan fiataloknak), de annak, aminek készült, nagyszerű és szórakoztató lett. Ha van gyerkőc, vigyétek el rá, élvezni fogja.

 

A Nyuszi suli - Az aranytojás őrzi direktora, Ute von Münchow-Pohl eddigi pályafutása során csak animációs filmeket rendezett.

(hp)
 

A filmet a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.