Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
3
Szereplők
5
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
jepeter   2019. 11. 04.
Óriási csalódás

Az első két perc jól indult, de ezzel ki is merül minden pozitív eleme a filmnek. Az animáció hihetetlenül silány, egy házilag készített film színvonala. A karakterek mindegyikét más mesékből másolták, a történet unalmas, a jelenetek erőltetettek. Szerettek volna egy trendi tündérmesét alkotni, de a végeredmény szörnyű lett.

 
Torres9   2019. 11. 03.

Kedves és aranyos mese, de sajnos nem több ennél. A gyerekkel együtt be lehet ülni a moziba rá, de sajnos semmi sem garantálja, hogy te is élvezni fogod. Egy kicsit gagyin megírt karakterek és gyenge animációs technika jellemzi. :/


 
gennaddifix   2019. 11. 01.

A rajzolás és a hangulata alapján elsőre azt gondoltam, hogy valamifajta "Jégvarázs" utóérzés lesz majd a mese, de szerencsére nem így alakult. Eredetinek persze eredeti, de mit mondhatnék, ez nem az az animáció, amit valaha még meg szeretnék nézni.

 
sadis   2018. 05. 11.

Elbűvölő animációs film jól kidolgozott figurákkal és érdekes történettel. Család mozizásra pont ideális, nem spóroltak a humorral és izgalommal.

 
kasztni   2018. 01. 20.

Valóban tündéri mese, de a negatív karakterek talán kicsit túl félelmetesre sikerültek. A vérben úszó szemek még nekem is ijesztőek voltak, de lehet, a hatévesek edzettebbek nálam.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.