Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
65%

A hallgatás törvénye (2010)

Winter's Bone
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
tibi   2020. 11. 01.

legújabb vélemény

0

Valaki azt írta, hogy fordulatos film. Szerintem dög unalom, kár volt rá az idő.

 
elekm90   2020. 10. 19.

0

Csalódást keltő volt, a megosztó vélemények ellenére a 4 Oscar-jelölés miatt többet vártam. Az alapfelállás még akár érdekes is lehetne és az egyedi atmoszféra sem rossz, de 1-2 jelenetet leszámítva kimondottan vontatott és eseménytelen a film. John Hawkes és Jennifer Lawrence alakítása viszont tényleg jó volt.

 
hsanya182   2016. 11. 01.

1

Vontatott a történet. Egy talapra esett kislány vad tanyasi harcaiba láthatunk bele, hogy küzd egyedül a rokonság keresztüzében.A 17éves lány egyedül "tartja el" beteg anyját és a két pici testvérét is nevelgeti, főz nekik, tanítgatja őket vadászatra... több»

 
Mr. Zero   2015. 08. 30.

1

Nagyon szép film! Teljesen oda voltam ezért a filmért vagy inkább vagyok . Pörgős akcióval tarkított tömör szórakozás. Pontosan ezt várom egy filmtől, hogy bármikor is üljek, le elé elszórakoztasson. Ez megtette.

 
Bizsu82   2020. 02. 11.

0

Mélyreható, érzelmileg nagyon is megfogo film. Műfajban abszolút átlag feletti. Nem sablonos, van benne fantázia. Akár többször is nézhető, szórakoztató, megfogo film.

 
Érdeklődő   2020. 02. 02.

0
Szép alakítás a főszereplőtől

A történet szomorúságát a főhősnő kilátástalan helyzete adja. A film a tizenhét éves ifjú hölgy harcát mutatja be, ahogy megpróbálja önmaga és családja sorsát a felszínen tartani. Akit érdekelnek a társadalom képi leírásai, azoknak nem lesz csalódás ez a vászonra álmodott történet.

 
vesztingerkitti   2017. 01. 02.

0

Jennifer Lawrencetől láttam már jobb filmet is, kissé csalódást okozott mert elmaradtak a fordulatok és a pörgős jelenetek . Összességében nem lenne rossz film de inkább középkategóriás...

A film összbevétele 13 831 503 dollár volt (imdb.com).

 

Jennifer Lawrence édesanyja olvasta el a könyvet, amelyből a film készült és úgy gondolta lánya tökéletes lenne Ree Dolly szerepére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

a való életben is sorozó tiszt, a filmben saját magát alakította. Jennifer Lawrence kérdéseire azt a választ adta, amit egy újoncnak is adott volna.

(ps)
 

Jennifer Lawrence-t az alakításáért Oscar-díjra jelölték a legjobb színésznő kategóriában. A színésznő mindössze 20 éves volt.

(ps)
 

A film készítői először nem akarták a főszerepet Jennifer Lawrence-adni, mert úgy gondolták, hogy túl csinos a szerepre. Jennifer a meghallgatásra úgy érkezett, hogy egy hete nem mosott hajat, folyott az orra, és előtte 13 háztömböt legyalogolt. Mindennek az eredményeképp megkapta a szerepet.

(ps)
 

Jennifer Lawrence-nek a szerep érdekében meg kellett tanulnia fát aprítani, verekedni és mókust nyúzni.

(ps)