Újdonságok a Netflixen ezen a héten: 4 új film és sorozat, amiről Te sem akarsz lemaradni (40. hét, 2023)

Tetszik vagy sem, máris október van. A boltokat már elárasztották a faragni való tökök és a halloweeni dekorációk, de már csak pár hét és beköszönt a mikuláscsokik korszaka is. De addig még van idő, amit elüthetünk például filmekkel vagy sorozatokkal. Ha körülnézünk a Netflix kínálatában találunk is mindjárt négy újdonságot, amelyre lecsaphatunk a dolgos hétköznapok estéin.

#4

72 Hidegvér  (2023)

(20) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. több»

A sokat látott nyomozó élete ügyén dolgozik, egy kegyetlen gyilkosságon, ami álmában és ébren is kísérti. De minél mélyebbre ássa magát az ügyben, annál több dologról derül ki az életében, hogy nem az, aminek addig látszott. Meddig mehet el anélkül, hogy végleg megkérdőjelezne mindent, amiben korábban hitt? Már most is nézhető a Netflixen!
#3

90 Beckham  (2023)

(7)

dokumentum | életrajzi | sportfilm

Netflix

Ez a doku-sorozat soha nem látott felvételekkel szemlélteti David Beckham felemelkedését a szerény kezdetektől egészen a világhírű futballsztárrá válásig. több»

Rendező: Fisher Stevens
Szereplők: David Beckham
Ez a doku-sorozat soha nem látott felvételekkel szemlélteti David Beckham felemelkedését a szerény kezdetektől egészen a világhírű futballsztárrá válásig. Hogyan lett az angol futballrajongók elsőszámú kedvence, miként vált a nők álmává és hogy alakult fokozatosan sportolóból divatmárkává? Premier október 4-én.
#2

83 Lupin - 3. évad  (2023)

(2)

akció | dráma | krimi

Netflix

Assane-nak most bujkálva kell megtanulnia, hogyan éljen távol a feleségétől és a fiától. A miatta elszenvedett kellemetlenségek miatt Assane nem bírja tovább, és úgy dönt,... több»

A mestertolvaj története végre tovább folytatódik. Assane bujkálni kényszerül távol a feleségétől és a fiától. De ez még neki is túl nagy megpróbáltatás, ezért titokban visszatér Párizsba, hogy rávegye őket, lépjenek le végleg Franciaországból és máshol kezdjenek új életet. Csakhogy ez nem lesz egyszerű mutatvány, mert néhány szál még mindig elvarratlan a múltjában. Évadpremier október 5-én.
#1

56 A balerina  (2023)

(10)

akció | thriller

Netflix

A legjobb barátja elvesztését gyászolva, akit nem tudott megvédeni, egy volt testőr elindul, hogy teljesítse kedves barátja utolsó kívánságát: édes bosszút álljon. több»

Egy kőkemény akció-thriller egyenesen Dél-Koreából. A történet egy egykori testőrről, Okjuról szól, aki egy nap levelet kap egy régi barátjától. Ebben arra kérik, hogy álljon bosszút a levél írójának gyilkosán. Okju újra fegyvert ragad és véres vendettára indul. Premier október 6-án.