A Transformers-franchise első spin-offja a múltba kalauzolja el a nézőket.

A Transformers márka népszerűségének csúcsán, a 80-as években játszódik majd a Paramount Pictures égisze alatt készülő Transformers spin-off, az Űrdongó, tudta meg az Empire . Vajon ez azt is jelenti, hogy a sárga robot ezúttal egy bogárhátú formájában hódítja majd meg a vásznat?

A magazin legutóbbi számában egy teljes mellékletet szenteltek a készülő filmnek, melyből az is kiderült, hogy a korábbi Transformers-mozihoz képest lényegesen kevesebb Autobot tűnik majd fel, míg a produkció hangvétele inkább a fiatalabb korosztályt célozza majd meg.

A film főszerepét Hailee Steinfeld alakítja, akit egy diáklány szerepében láthatunk majd, aki megszállottan szereti bütykölni a gépeket. A rendezői széket az Oscar-díjra jelölt Kubo és a varázshúrok direktora, Travis Knight foglalhatja el, míg a forgatókönyvet a Bezárva szkriptjét jegyző Christina Hodson írta.

A Transformers franchise soron következő része, a Transformers: Az utolsó lovag június 22-től látható a hazai mozikban, míg az Űrdongóra 2018. június 8-ig kell várniuk a széria rajongóinak.