Váratlan fordulat: Vin Diesel az Instragramon könyörög Dwayne Johnsonnak

Az utóbbi időszakban mintha ismét fellángoltak volna Vin Diesel és Dwayne Johnson közötti ellentétek.

Bár mintha időről időre mintha sikerülne a két színésznek elásni a csatabárdot, ettől függetlenül egyikük sem szalasztott el egy alkalmat sem, hogy odaszúrjanak egymásnak. Legutóbb maga Johnson beszélt arról egy interjúban, hogy maguk az emberek keresik meg őt, hogy tudnak egy “jópofa viccet Dieselről”, így jó eséllyel új filmjében, a Különösen veszélyes bűnözőkben is elcsattan néhány ilyen humoros megjegyzés.

Diesel szándékai azonban igencsak komolynak látszanak, a Halálos iramban filmek sztárja az Instagramon szólította meg pályatársát, amelyben lényegében felkérte Johnsont a franchise tizedik részében való szereplése.

“Kisöcsém, Dwayne...eljött az idő, a világ várja a Halálos iramban utolsó felvonását. Amint tudod, a gyermekeim úgy hívnak téged, hogy ‘Dwayne bácsi’, nincs olyan ünnep, hogy ne küldenének jókívánságokat, de eljött az idő, az örökség pedig vár téged. Szeretetből mondom ezt, el kell, hogy jöjj, nem szabad magára hagynod a franchise-t, amelyben fontos szerepet játszol. ” - írja Diesel.

Diesel most mindenesetre nehéz helyzetbe hozta Johnsont. Elintézhették volna ezt négyszemközt, de Diesel valószínűleg előre tudta, mit válaszolna erre az akciósztár. Most viszont mondhatja, hogy ha Johnson nem vállalja a felkérést, azzal cserben hagyja a rajongókat, és ezzel elég kellemetlen színben tudja őt feltüntetni. A lealacsonyítónak hangzó ‘öcsikém’ megszólítás pedig nem sokat segít a helyzeten.

Johnson egyelőre nem reagált a megszólításra, a tervek szerint a Halálos iramban 10 2023-ban érkezik a mozikba, így persze még izgalmasabb lesz majd látni Johnson esetleges visszatérését.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés