Gal Gadot a Wonder Woman 1984 egy éves évfordulóját egy eddig nem látott bakivideóval ünnepelte, és "alig várja, hogy újra abban a csizmába bújhasson".

Gal Gadot sem tudja hibátlanul kezelni híres lasszóját, legalábbis erről árulkodik az alábbi felvétel, amit a színésznő osztott meg az Instagramján annak aprópóján, hogy a Wonder Woman 1984 egy éve, 2020. december 25-i debütált. A videó mellett Gadot néhány mögötti fotót is megosztott, melyet idelent mutatunk.

"A WW84 egy éves! El sem hiszem, hogy már egy teljes év telt el azóta, hogy ez a hihetetlen film kijött és annyi szívet megérintett! Annyira hálás és megtisztelő, hogy egy ilyen csodálatos karaktert játszhatok, hogy terjeszthetem az erőteljes üzenetét és megoszthatom a csodáját mindannyiótokkal. Alig várom, hogy újra belebújhassak abba a csizmába..."

A vegyes fogadtatású WW1984 a Warner Bros. első olyan nagyszabású filmje volt, amely egyszerre jelent meg a mozikban és az HBO Max-on, és világszerte 160 millió dolláros bevételre tett szert. 

Gadot pedig hamarosan tényleg újra felveszu a csizmát, hogy Patty Jenkins rendezővel lezárják a Wonder Woman-trilógiát.

A Wonder Woman 1984 jelenleg is streamelhető az HBO GO-n, a mafabos adatlapról ide kattintva pedig rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gal Gadot (@gal_gadot) által megosztott bejegyzés

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gal Gadot (@gal_gadot) által megosztott bejegyzés