Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#128

dokumentum

Rendező: Nicolas Peduzzi

Egy élet az erdőben
#130

dokumentum

A film célja, hogy mintegy „rehabilitálja” a párás trópusi erdőt, amit igazságtalanul „zöld pokolnak” neveznek. Éppen ellenkezőleg: ez egy Paradicsom az ott élő növényeknek,... több»

Rendező: Gilles Santantonio

Ki vele!
#131

NA Ki vele!  (2024)

TV-ben (Viasat3, csütörtök 01:33)

Gondolatébresztő témák, inspiráló beszélgetések, személyes történetek és szakértői vélemények. Többek között ezek teszik igazán különlegessé a VIASAT3 és a WMN vadonatúj,... több»

A felszín alatt: Harc a korallokért
#132

TV-ben (Discovery Channel, csütörtök 01:33)

Az óceánok korallzátonyai bolygónk túlélést biztosító ökoszisztémájának fontos elemei. A környezetszennyezés és az éghajlatváltozás azonban veszélyezteti fennmaradásukat. több»

#134

dokumentum

Májusban érkezik a hazai a mozikba A Hold Sötét oldala című dokumentumfilm, amely Franciaország és Kína együttműködésében készült. Több mint öt évtizeddel az... több»

#135

dokumentum | életrajzi

Disney+ (2024.05.31.)

Ez a dokumentumfilm Jim Henson munkásságának rajongóival készült interjúkat tartalmaz, Jim Henson munkáiból származó felvételekkel, köztük a Wilkins és Wontkins reklámfilmekkel,... több»

Rendező: Ron Howard

#136

dokumentum | zenés

Netflix (2024.08.01.)

Egy olyan művész bensőséges portréja, aki brutális gyermekkorát legyőzve átalakította a latin-amerikai zenét. Monhoz egy világ körüli turné kellős közepén csatlakozunk, amikor... több»

#137

zenés

A BTS SUGA-jaként is ismert Agust D ráadáskoncertjének filmje, amely felöleli gazdag zenei világát és előadásait, kirobbanó energiáját és teljesítményét. több»

Manhattan-i tündérmese
#138

romantikus

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Amikor Celeste elveszíti tanári állását, főnöke au-pair állásra ajánlja fel a hírhedt New York-i ingatlanmágnáshoz, Richard Trapphoz. Miközben Celeste új szerepével... több»

A Medúza-szabály
#139

játékfilm

Tili, az árvalány megpróbál bejutni a gyámhatóság egyik elzárt szobájába, hogy megtudjon valamit a szüleiről. Abban reménykedik, megtalálja őket. A véletlen összehozza az... több»

X. Adventer&Fishing IBCC
#140

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

A világ legnagyobb pontyfogó versenye 2024-ben is a Balaton körül zajlik. A monumentális verseny minden fontos mozzanatát nyomon követhetik velünk, estéről-estére. Látványos... több»