Közösség

Vélemény:

 

62 Anjaana Anjaani

(2010)

Anjaana Anjaani

 
e-batta   2016.11.20 14:24
0

Ranbir Kapoor ezzel a filmmel gyakorolhatott a Yeh Jawaani Hai Deewani forgatására, mert csaknem hasonló karaktert alakít, bár kevésbé bolondot. Viszont Priyanka Choprával remekül kiegészítik egymást, kellően elszántak, hogy életük hátralévő 20 napját a bakancslistájuk kipipálásával töltsék el.
Van olyan szeretnivaló itt is, nem értem, hogy miért nem volt mégsem elég nagy sikere. Én betettem a kedvenceim közé.
A film első jelenetei a sikertelen öngyilkossági kísérletek kacagtató próbálkozásaival telnek, két abszolút szerencsétlen, és az öngyilkosságban teljesen amatőr fiatal, még egymás hathatós segítségével sem képesek meghalni, van néhány tényleg nagyon vicces akciójuk. Amikor kimerülnek a reménytelen próbálkozásban, és arra a következtetésre jutnak, hogy a sors (vagy a végzet) szórakozik velük, elindulnak közösen a Nagy Kalandra: kipróbálni mindent, amire a szívük vágyik. Innentől egy mulatságos road movie veszi kezdetét, ahogy keresztül vágnak Amerikán.
A zenék frissek, fiatalosak, a táncok kettőjük profi tánctudására épülnek, a helyszínek jól vannak megválogatva, a kalandok pedig éppen elég viccesek ahhoz, hogy néhol torkom szakadtából nevessek (mint amikor Priyanka egy melegbárban ráveszi Ranbirt, hogy szólótáncot adjon elő a színpadon). És ha Ranbir szerelmes, akkor az ember szíve szakad meg közben, és csuriban a keze, hogy végre révbe érjen.