36% 27 szavazat
80 perc

80 perc

80 Minutes
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
15
Szereplők (15)
Képek
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ezen az estén Alex North (Gabriel Mann - A Bourne-csapda) arra készült, hogy barátnője társaságában megünnepelje otthon a születésnapját. Igen ám, de a szépséges Mona helyett Alex régi "barátja", a tenyérbe mászó Walter lepi meg, méghozzá két keménykötésű testőr társaságában, és régóta esedékes tartozását kéri számon a meglepett férfin. Walter pedig nem viccel, ha behajtásról van szó: egy olyan mérget ad be a tehetetlen Alexnek, ami 80 percen belül megöli. A férfinak mindössze ennyi ideje van arra, hogy rendezze tartozását, különben búcsút mondhat életének.

Rendező: Thomas Jahn
Forgatókönyvíró: Thomas Jahn
Ország: Németország
Premier: 2008.06.06.
 
2021.02.03 Kiss

legújabb vélemény

Ha valaki elolvasná a kommentemet, mielőtt időt szakítana erre a filmre, szeretném megkérni, ne tegye. Időpocsékolás. Ezt a témát már többször, jobban is feldolgozták.

0
 
2017.09.22 Berto49

Ilyen bűn rossz filmet ritkán lehet látni! Pedig ugyanilyen sztorival készítettek jó filmeket is, hogy csak kettőt említsek: Crank, A lé meg a Lola. Ez viszont kimondott hulladék, bárgyú dialógusok, őrült száguldozások után mintha körbe-körbe haladta... Több

0
 
2017.12.15 ovejuna

Nem egy jó film, de néhány jól irányzott csavar és decens alakítás miatt nem bánom, hogy megnéztem. Egyfajta olcsó hasonmása jobb filmeknek.

0