Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A mogyoró-meló 2


(The Nut Job 2: Nutty by Nature)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Grimbusz és barátai, Haver, Andie és Bizsu élnek, mint hal a vízben, jobban mondva, mint rágcsáló a mogyiboltban. Ám az idilli állapotnak egyszeriben vége szakad, amikor imádott éléskamrájuk a levegőbe repül. Fedél nélkül maradni még egy mókusnak is kemény dió, szerencsére azonban az árnyas Szabadság parkban hőseink hamarosan régi-új otthonra lelnek. Csak egy a bökkenő: a város pénzéhes polgármestere nagy profit reményében vidámparkot készül építeni, éppen ott, ahol Grimbuszék vertek tanyát.
A rágcsálóbagázsnak nincs más választása, mint összefogni a park többi állatával, és szembeszállni a polgármesterrel, a lányával és egy őrült sintérrel, hogy megmenthessék Mogyorországot. (Freeman Film)

(hp)
 
2017. 08. 17. 07:38 

Ez a kaland nekem nem jött be, már az első rész sme volt igazán ütős, de ez a rész szerintem ahhoz sem ér fel igazán. A teljesen felesleges folytatások következő darabja.

 
2017. 08. 25. 09:37 

Minden közhelyessége ellenére-főleg hogy a jó legyőzi a rosszat, stb.-egy nagyon jó kis dolog, kicsiknek is mehet bátran!

 
2017. 08. 22. 01:20 

Nagyon jót szórakoztunk rajta a feleségemmel együtt, sokkal jobban bejött mint az első rész. Biztos vagyok benne, hogy a kölykök is imádni fogják...:D

 

Johnny karakterét az első részben Joe Pingue szinkronizálta. A folytatásban Sebastian Maniscalco vette át a karaktert.

(hp)
 

A Mogyoró meló 2 premierje eredetileg 2016. január 15-én lett volna, azonban a bemutatót végül 2017. májusára halasztották.

(hp)
 

2014. január 23-án jelentették be hivatalosan, hogy elkészül a folytatás.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.